Anar a la pàgina d'inici
Serveis en línia Recomanem Notícies Activitats Biblioteques Biblioteca infantil Enllaços
Propostes joves-adults | Propostes infantil | Club de lectura | Novetats | Guies de lectura
Envia'ns la teva recomanació
Envia'ns

la teva proposta

Propostes de lectura

[<< enrere]

19-10-2006
Terry Pratchett; Neil Gailman: Buenos presagios

Norma, 2003 (318 pàgines)

Avs per aquells que volen llegir aquest llibre: poseu-vos cmodes, desconnecteu el telfon, prepareu-vos una tasseta de caf i, si s possible, no el llegiu en llocs pblics: ning entendria qu us fa tanta grcia. Teniu entre les mans el llibre ms hilarant, original, divertit, genial, boig i sorprenent que dos escriptors anglesos hagin escrit mai.

La histria comena amb un naixement: el de l'Anticrist, que ha vingut per destruir la humanitat i comenar l'Apocalipsi. Per en comptes de criar-se en un ambient determinat, degut a una petita equivocaci de la germana Mary, una monja satnica, el nen creix com el fill dels Young, una parella d'anglesos de classe mitjana que viuen en un petit poblet en mig de la campinya anglesa.

Per la seva part, en Crowley (un dimoni) i l'Azirafel (un ngel), faran tot el possible per evitar l'Apocalipsi ja que porten tants anys a la Terra que no s'imaginen vivint en un altre lloc, tot i que els seus superiors els pressionin per entrar en acci i desequilibrar la balana al seu favor. Mentres, l'Anatema Device tamb es prepara per la Lluita Final: t en el seu poder el llibre de profeces d'Agnes La Chalada on s'explica perfectament qu passar i a ms unir fores amb en Newton Pulsifer, un aprenent a caabruixes. Tamb s'ha de tenir en compte que els 4 genets de l'Apocalipsi, ms moderns i efectius del que mai us hagussiu imaginat, s'estan preparant per entrar en combat. I tot aix, mentre l'Anticrist juga amb els seus amics i el seu gos (que prov de l'infern per s'assembla a un gos petaner). 

Que qu es tot aix? Es l'Apocalipsi, i mai haureu pensat que podria ser tan divertit! Atenci a l'advertncia de la portada: Nens! Provocar l'Apocalipsi pot ser perills. No ho intenteu a les vostres cases.


 

Recomanat per: Biblioteca Just M. Casero
   
 
Comentaris dels usuaris:
12-08-2021 zfdmwdldTaw
Nepf4,Somente hoje parei verdadeiramente para refelxf5es mais profundas. Se e9 que conseguirei fazer isto. Ente3o, para escrever aqui fui consultar minhas informae7f5es.Como era cf4modo ter nossos pais filtrando as notedcias para nf3s. Ne3o acredito que eles geravam apenas a zona de conforto e comodidade, mas de uma bruta protee7e3o. A mame3e Bambi protegendo seu filhinho do mundo perverso. Elas e eles escolinham selecionavam os desenhos, novelas e seriados. Jornais, apenas de cultura. Qdo chegamos na adolesceancia para a fase adulta os filtros comee7am a ser removidos e nf3s damos os primeiros passos para o auto-conhecimento. Um exercedcio duredssimo que temos hoje, que fazer diarimaneto e nunca sabemos se estamos trilhando o caminho correto.Acho que ningue9m conseguiria imaginar que a criae7e3o da Internet fosse trazer tanta informae7e3o e fosse crescer de uma forma te3o re1pida.Hoje temos milhf5es de blogs, milhf5es de links dentro de uma mate9ria, jornais e revistas online que nos leva a milhf5es de caminhos. Se3o informae7f5es dentro de informae7f5es. Uma maluquice? Talvez! E como administrar esta loucura? Filtrando! Mas, quem pode dizer a esta pessoa que o filtro que ela este1 adotando e9 correto? Bate ente3o a paura de ne3o estar lendo o que deveria ler.Foi nos dada esta liberdade de enxergar o que e9 certo ou errado para nosso auto-conhecimento e somente cada um de nf3s podere1 descobrir.Mas tbe9m digo que os filtros que este1vamos acostumados a ter ne3o morreram e sim foram modificados. Muitos ainda em nossa civilizae7e3o 2.0, este3o em 0.0 e 1.0 utilizando os antigos filtros. Nf3s que entramos e aceitamos este TSUNAMI de informae7f5es e estamos no 2.o que adotamos a morte ou modificae7e3o dos filtros.Fae7o a seguinte pergunta: estamos preparados para a web 3.0, uma vez que ne3o estamos sabendo filtrar na velocidade exigida?A web 3.0 je1 este1 batendo em nossas porta e pronta para entrar. E nf3s seres humanos ainda precisamos de um filtro robf4 para nos ajudar, vide o Google. Mas fico pensado: sere1 ne3o somos nf3s que filtramos o Google, em vez dele filtrar?Temos que amadurecer rapidamente, mas ainda he1 dependeancia como no AA. Uma dependeancia de seguir sozinho, de dar medo. A selee7e3o ou a pre9-selee7e3o que fazemos ainda cria dfavidas na mente.Apesar do livre arbedtrio, da autonomia como nossa querida Mf4nica disse, a internet nos impf4s o piloto autome1tico, nf3s deu uma velocidade infernal e nos rouba um tempo precioso, mas sem ela ne3o estaremos bem informados. O que ente3o fazer? Apliquemos ente3o o bom senso. E este bom sendo e9 o correto?Quem disse que o que estou selecionando para entrar em um jornal e9 realmente aquilo que os leitores querem ler. Como disse a Laura.Para simplificar, muita gente aperta a tecla F e segue a vida. Ente3o qual a tecla certa que devemos apertar a DEL ou a F?Bjs
04-11-2006 Alicia
En dos palabras: IM-PRESIONANTE!!
02-11-2006 Jorge
Es buensimo.
 

 

Afegeix el teu comentari:
   
Nom:
Email
Valoració:
Molt fluixa Excel·lent
Comentari:
  * Per evitar l'ús abusiu dels "spammers" no es registrarà cap comentari amb etiquetes HTML que apuntin a vincles externs
 
Biblioteca Infantil