Anar a la pàgina d'inici
Serveis en línia Recomanem Notícies Activitats Biblioteques Biblioteca infantil Enllaços
Propostes joves-adults | Propostes infantil | Club de lectura | Novetats | Guies de lectura
Envia'ns la teva recomanació
Envia'ns

la teva proposta

Propostes de lectura

[<< enrere]

26-09-2006
Dusminguet: Go

Virgin Espaa, 2003

Es fan dir Dusminguet i arriben de La Garriga (Barcelona). s un grup que agafa msica daqu i dall per transformar-la en mil colors i formes i adaptar-la al seu propi mn, a la seva manera de veure les coses. El grup neix lany 1995 i comena tocant tex-mex, rumbes, merengues, vals, s a dir, msica que no t sentit sense el ball i la festa, una trituradora de msiques populars. Canten en catal, castell, angls, francs, portugus i rab.
La seva msica ha sigut definida com world pags music; msica darrel que arrenca de la patxanga postissa i popular, un popurri dalegria i vitalitat, un viatge musical.
La dissortada mort del seu baixista Carles Rivolta, electrocutat en un dels concerts de Mxic,a Guadalajara, amena el futur del grup. Malgrat aix, una vegada superada la crisis, han sortit reforats, definitivament installats  en una inqestionable maduresa. La prova: Go, el disc que tanca la trilogia que iniciaren Vafalungo i Postrof. Una impresionant collecci de dotze canons amb vistes als Balcans, al Carib i al Magreb. No tenen complexes alhora de abordar estil i idiomes, i converteixen els seus directes en cerimnies consagrades al ball i a les bones vibracions.

Recomanat per: Biblioteca Just M. Casero
   
 
Comentaris dels usuaris:
14-08-2024 a9qGpdMgXUQ
Senyors, que els estic sentint! ;-PVoste8s sf3n una colla d'agitadors i patsirtacnes. No malgastin les seves energies en campanyes este8rils per fer cantar en Zinc. Si voleu que en Zinc canti, emborratxeu-lo i ja este0.No obstant aixf2, m'adhereixo a la campanya endegada a favor de tota aquesta gent que canta fore7a millor que jo. Especialment a favor del triumvirat Roger Mas Eduard Canimas Gerard Jacquet. De fet, tots tres van tocar junts una temporadeta i quina gran versif3 de l'Home Este0tic que ens van deixar!!!!. I si a me9s hi sumem Comelade, la cosa ja e9s per treure el motxo i comene7ar a fregar la baba Ep! I ja que hi som, aprofito per felicitar la menxu (ho faria en el post del dia, perf2 com que encara no l'ha fet )
 

 

Afegeix el teu comentari:
   
Nom:
Email
Valoració:
Molt fluixa Excel·lent
Comentari:
  * Per evitar l'ús abusiu dels "spammers" no es registrarà cap comentari amb etiquetes HTML que apuntin a vincles externs
 
Biblioteca Infantil