Anar a la pàgina d'inici
Serveis en línia Recomanem Notícies Activitats Biblioteques Biblioteca infantil Enllaços
Propostes joves-adults | Propostes infantil | Club de lectura | Novetats | Guies de lectura
Envia'ns la teva recomanació
Envia'ns

la teva proposta

Propostes de lectura

[<< enrere]

08-08-2006
Blanca Busquets: El jersei

Rosa dels vents, 2006 (221 pàgines)

Blanca Busquets, combinant una estructura construda de manera impecable i uns personatges quotidians i entrenyables, ha aconseguit crear una novella humana i propera, un relat que uneix tres generacions de dones i ens mostra que, tot i que el mn ha canviat, els sentiments i els desitjos de les persones sempre sn els mateixos.

Recomanat per: Biblioteca Ernest Lluch
   
 
Comentaris dels usuaris:
22-08-2006 Mireia Alsina
Amb uns girs sorprenents i totalment imprevistos, aquesta novella mha tingut totalment enganxada des del primer moment. Uns personatges enginyosos, per reals com la prpia vida, ens mostren els instints bsics que des de sempre han dirigit les vides de lesser hum. Ja havia llegit Pres de neu, de la Blanca Busquets, i tot i ser una bona novella, pense que El Jersei s el fruit duna escriptora molt ms madura.
21-08-2006 Pep Verdaguer
De la mateixa manera que una teixidora tria els colors i els grossors de la llana, aix com els diferents tipus de punt de teixidura per teixir un jersei, la Blanca Busquests, amb una exquisida selecci del llenguatge, una depurada tcnica narrativa i una desbordant imaginaci, aconsegueix crear una histria sorprenent, entranyable i, encara que fictcia, totalment versemblant en els nostres dies. Una histria tan ben tramada que ens mant enganxats a la novella des de la primera a la ltima pgina. Molt recomanable.
 

 

Afegeix el teu comentari:
   
Nom:
Email
Valoració:
Molt fluixa Excel·lent
Comentari:
  * Per evitar l'ús abusiu dels "spammers" no es registrarà cap comentari amb etiquetes HTML que apuntin a vincles externs
 
Biblioteca Infantil