Anar a la pàgina d'inici
Serveis en línia Recomanem Notícies Activitats Biblioteques Biblioteca infantil Enllaços
Propostes joves-adults | Propostes infantil | Club de lectura | Novetats | Guies de lectura
Envia'ns la teva recomanació
Envia'ns

la teva proposta

Propostes de lectura

[<< enrere]

09-03-2006
Michel Houellebecq: La possibilitat d'una illa

Empries, 2005 (316 pàgines)

Michel Houellebecq s un poeta, assagista i novellista francs. s, tamb, la gran revelaci de la literatura francesa dels ltims anys. Almenys aix es pot dir veient les vendes daquest el seu darrer llibre (uns 350.000 exemplars noms a Frana) que el situen al nivell dels autors de best sellers.

Per no ens hem de confondre. Seguint la lnia de la seva producci anterior, i servint-se del cinisme ms extrem i la provocaci ms radical, lautor explora els avatars del mn modern, els misteris de la vellesa i del sexe i la mort definitiva de lamor.

Largument?: histria en primera persona dels darrers anys de la vida de Daniel, un cmic contemporani que, a travs dels seus espectacles dhumor, analitza els vicis de la societat actual. En ple xit, essent ja multimilionari, decideix retirar-se a una finca que compra a la costa dAlmeria. All comena a escriure una mena de diari on registra all que li va passant i el que pensa del mn i de lexistncia.

Recomanat per: Biblioteca Ernest Lluch (bibliolluch@ajgirona.org)
   
 
Comentaris dels usuaris:
13-01-2003 dYKXWtCTZ
Al veure el vostre cate0leg 2011 per prirmea vegada, vaig pensar que eren molts diners perf2 una vegada he llegit be els continguts dels viatges i veig tot el que incloeu, penso que tenen una excel.lent relacif3 qualitat-preu i que estan tots ben pensats, dissenyats i plens de detalls que no oefereix ningfa me9s. Jo ja m'he apuntat a 2 viatges!!+1
 

 

Afegeix el teu comentari:
   
Nom:
Email
Valoració:
Molt fluixa Excel·lent
Comentari:
  * Per evitar l'ús abusiu dels "spammers" no es registrarà cap comentari amb etiquetes HTML que apuntin a vincles externs
 
Biblioteca Infantil