Anar a la pàgina d'inici
Serveis en línia Recomanem Notícies Activitats Biblioteques Biblioteca infantil Enllaços
Propostes joves-adults | Propostes infantil | Club de lectura | Novetats | Guies de lectura
Envia'ns la teva recomanació
Envia'ns

la teva proposta

Propostes de lectura

[<< enrere]

04-10-2005
Julieta Venegas: S

BMG, 2004

S , s el tercer disc que presenta la cantant mexicana, Julieta Venegas, del qual la can ms coneguda s Andar Conmigo. Es tracta  dun disc on combina la msica pop, amb sons  electrnics i melodies que recorden a les tpiques ranxeres de la seva terra.
Al llarg del disc podem trobar petites histries que ens porten a conixer tot un procs denamorament, potser el de la prpia autora.  Es tracta, doncs, dun disc sensual i romantic, amb lletres plenes dalegria i optimisme.

Recomanat per: Biblioteca de Taial
   
 
Comentaris dels usuaris:
13-01-2002 euicBCFwuQ
Meu querido Nepf4,Concordo totlnmeate com o coment da Sarita!Ser diferente de1 trabalho e requer coragem, muita coragem, sobretudo para ne3o ter medo de enfrentar frustrae7f5es e decepe7f5es, que se3o certas para aqueles que optam por ne3o se conformar com a mediocridade.Eu sei que a orae7e3o da serenidade e9 o seu mantra preferido. Mas eu ne3o posso deixar de te dizer que a sua reprovae7e3o me fez lembrar de uma frase que ouvi certa vez do meu orientador do mestrado: vocea ne3o vai conseguir mudar nada estando dentro da instituie7e3o em que vocea trabalha . Na e9poca a frase me bateu muito mal. Hoje, e a cada dia que passa, mais eu concordo com ele.Embora eu saiba que vocea acredite que a sala de aula e9 domednio irrestrito do professor, a resposta dos deuses da UFRJ me de1 mostras que as dimensf5es desse cercadinho ve3o muito mais ale9m do que supf5e a nossa ve3 filosofia Admiro muito a tua disposie7e3o, sobretudo essa, de se expor pre1 curar tuas feridas.Creio que esse episf3dio foi sf3 um teste.Continuo apostando na tua plena disposie7e3o para Ser. E confio que sobreviver havere1 de ser apenas uma decorreancia disto!Em frente Um beijo.
12-08-2022 yXePtpYeweH
Em permetreu que f2briga una lednia me9s de rleefxif3 ( perdoneu per fer-ho a hores tan intempestives). pel que jo he observat entre els iaios i iaies i els ne9ts no existeix eixe lligam diguem-ne de responsabilitat que inconscientment i de forma crec que biolf2gica s'agafen els pares, aixf2 fa que en les relacions entre avis i ne9ts no hi haja el tira-i-afluefxa que hi ha entre pares i fills. Jo crecc que els avis ho donen tot als nets perque8 no es senten amb la necessitat d'educar-los aixf2 recau en els pares i no perque8 vulguen donar-los allf2 que no han donat al fills. Crec que de la mateixa manera els fills es sente9n sobreprotegits i de vegades coartats pels pares i no pels avis. Jo crec que el pares han de saber veure els fills i aquest als pares me9s enlle0 dels lligams familiars. Uf no seb4si m'he perdut una miqueta. Bona nit ^_^
 

 

Afegeix el teu comentari:
   
Nom:
Email
Valoració:
Molt fluixa Excel·lent
Comentari:
  * Per evitar l'ús abusiu dels "spammers" no es registrarà cap comentari amb etiquetes HTML que apuntin a vincles externs
 
Biblioteca Infantil