Anar a la pàgina d'inici
Serveis en línia Recomanem Notícies Activitats Biblioteques Biblioteca infantil Enllaços
Propostes joves-adults | Propostes infantil | Club de lectura | Novetats | Guies de lectura
Envia'ns la teva recomanació
Envia'ns

la teva proposta

Propostes de lectura

[<< enrere]

12-11-2012
Svantje Busshof: Rquiem per un mercat/La suite dels corcs

Svabu, 2012

Svantje Busshof s una artista multidisciplinar afincada des de fa anys a Barcelona. El seu treball en el camp de la msica consisteix a portar les formes visuals al territori del so. El passat 27 d' Octubre denguany, Busshof va oferir, juntament amb el pianolista Carles Garca de Castro, un concert de pianola a la Biblioteca Nacional de Catalunya. En aquest concert va interpretar dues peces de carcter experimental, Rquiem per un mercat i la Suite dels corcs. Rquiem per un mercat s una pea per pianola mecnica, elaborada a partir de les marques que les parades dels comerciants de lavui desparegut mercat de llibres vells de Sant Antoni de Barcelona, han deixat a lantic lloc que ocupaven. La Suite dels corcs s la transcripci sonora dels forats que els corcs havien fet en una taula. Totes dues peces sn estranyes i misterioses, i a vegades, inquietants, per tamb tenen el seu atractiu. 

Recomanat per: Ldia Noguerol
   
 
Comentaris dels usuaris:
16-11-2017 nydGr83Npsim
The truth just shines thurogh your post
12-11-2028 jXnlDNOtXtR
Take them until you feel confident enugoh to go play with your friends and are a good putter and chipper(those may seem simpler but in the long run can get you lots of points)
 

 

Afegeix el teu comentari:
   
Nom:
Email
Valoració:
Molt fluixa Excel·lent
Comentari:
  * Per evitar l'ús abusiu dels "spammers" no es registrarà cap comentari amb etiquetes HTML que apuntin a vincles externs
 
Biblioteca Infantil