Anar a la pàgina d'inici
Serveis en línia Recomanem Notícies Activitats Biblioteques Biblioteca infantil Enllaços
Propostes joves-adults | Propostes infantil | Club de lectura | Novetats | Guies de lectura
Envia'ns la teva recomanació
Envia'ns

la teva proposta

Propostes de lectura

[<< enrere]

27-08-2012
Craig Thompson: Blankets

Astiberri, 2008 (600 pàgines)

Novella grfica
Blankets sn 600 pgines dun dibuix solt i expressiu, entre el realisme i la caricatura, que ens submergeixen en els mns de ladolescncia, lenamorament i lentrada al mn adult, abnegat pel pes de la religi, els abusos, la culpa i la famlia.
Una molt bona lectura per aquells que es vulguin endinsar en un mn de passi i amor adolescent.

Recomanat per: Biblioteques
   
 
Comentaris dels usuaris:
16-02-2022 QuzimegsKH
Hola!La llista de les sales nouctrnes este0 sfaper be9, perf2 hi ha sales d'estudi nocturn a L'Hospitalet de Llobregat o a Cornelle0, molts estudiants de farme0cia som d'aquestes zones i de vegades sen's fa difedcil trobar un lloc on estudiar durant el curs sense haver-nos de desplae7ar cap a Barcelona. Una companya que viu a Cornelle0 diu que no hi ha cap que obri ni durant el curs ni durant exe0mens. A Hospitalet de Llobregat puc dir que hi ha una biblioteca d'estudi a Collblanc, perf2 que e9s molt petita i sempre este0 plena (hi ha me9s biblioteques perf2 ja estan colb7lapsades per gent d'institut o gent gran i no sf3n aptes per estudiar) i la biblioteca del campus Bellvitge UB nome9s obre els caps de setmana durant peredode d'exe0mens durant el semestre nome9s obra tot el dia de dilluns a divendres. Trobo que no estaria malament que tambe9 obreds els dissabtes tot el dia.Seria possible que penge9ssiu una llista amb les sales d'estudi dels voltants de Barcelona? Entenc que no es pugui penjar de tot arreu, perf2 estic segura que molta gent de la facultat viu pels voltants de Barcelona i ens seria molt fatil aquesta informacif3! Gre0cies!PD: trobo molt be9 la iniciativa de demanar carnets de la UB per entrar a les biblioteques de la UB!
 

 

Afegeix el teu comentari:
   
Nom:
Email
Valoració:
Molt fluixa Excel·lent
Comentari:
  * Per evitar l'ús abusiu dels "spammers" no es registrarà cap comentari amb etiquetes HTML que apuntin a vincles externs
 
Biblioteca Infantil