Anar a la pàgina d'inici
Serveis en línia Recomanem Notícies Activitats Biblioteques Biblioteca infantil Enllaços
Propostes joves-adults | Propostes infantil | Club de lectura | Novetats | Guies de lectura
Envia'ns la teva recomanació
Envia'ns

la teva proposta

Propostes de lectura

[<< enrere]

07-06-2008
Aphex Twin: Select Ambient Works II

Warp, 1994

Si el poeta avantguardista J.V. Foix hi veia clar quan dormia, el visionari msic angls Richard D. James, ms conegut com Aphex Twin, compon la seva msica quan somia: Puc controlar els meus somnis. Imagino composicions en els meus somnis. Somio msica. Quan em desperto, em passo les segents hores intentant recrear la msica que he somiat. Mai aconsegueixo el mateix so, per mhi acosto bastant.

Per adonar-se que la msica de Aphex Twin s un somni fet realitat, noms cal escoltar les atmosferes onriques recreades a Select Ambient Works Volume II (1994). Al contrari que Select Ambient Works Volume I:1985-1992, el seu eclctic i visionari predecessor, aquest lbum s exclusivament dambient. Els seus 25 temes, que  no tenen ttol i sidentifiquen amb pictogrames circulars, sn minimals, lents, de textures riques en matisos i quasi no tenen ritme. La majoria evoquen somnis plcids i noms en alguns hi palpita certa amenaa. Tots semblen concebuts sota linflux dun mateix estat dnim. El que comena amb la viglia.

Recomanat per: Biblioteca Just M. casero
   
 
Comentaris dels usuaris:

No hi ha recollit encara cap comentari. Si vols afegir-hi el teu ho pots fer amb el formulari següent
 

 

Afegeix el teu comentari:
   
Nom:
Email
Valoració:
Molt fluixa Excel·lent
Comentari:
  * Per evitar l'ús abusiu dels "spammers" no es registrarà cap comentari amb etiquetes HTML que apuntin a vincles externs
 
Biblioteca Infantil