Anar a la pàgina d'inici
Serveis en línia Recomanem Notícies Activitats Biblioteques Biblioteca infantil Enllaços
Propostes joves-adults | Propostes infantil | Club de lectura | Novetats | Guies de lectura
Envia'ns la teva recomanació
Envia'ns

la teva proposta

Propostes de lectura

[<< enrere]

30-11-2007
Lambchop: Is a Woman

City Slang, 2002

Nashville 11 p.m. Kurt Wagner compositor, cantant i frontman del col.lectiu musical dentre 5 i 17 msics Lambchop, surt a fumar al portal de casa seva i send la guitarra per composar. Laroma i el gust del tabac, molt present sempre a tots els seus discos, tamb impregna les clides composicions de Is a woman, el sis disc daquesta banda dalt-country. Folk, pop, soul i reggae atenci al gir cap als ritmes jamaicans de la can que dna ttol a llbum- desfilen pausadament pels 11 temes que formen el disc, on predomina la presncia del piano i la veu. A Is a woman , Kurt Wagner ens explica histries personals i quotidianes i aconsegueix el que es proposava: trobar un so que fes atemporals les seves canons.

Recomanat per: Biblioteca Just M. Casero
   
 
Comentaris dels usuaris:
16-02-2022 UJrhfsAAK6
Outstanding! As I told Tom on FB, I've been wanting to hear Leapy Lee's King of the Whole Wide World for decdaes, especially after hearing that most of the band plays on the backing track. A major milestone for this life-long Kinks kultist.
 

 

Afegeix el teu comentari:
   
Nom:
Email
Valoració:
Molt fluixa Excel·lent
Comentari:
  * Per evitar l'ús abusiu dels "spammers" no es registrarà cap comentari amb etiquetes HTML que apuntin a vincles externs
 
Biblioteca Infantil