Anar a la pàgina d'inici
Serveis en línia Recomanem Notícies Activitats Biblioteques Biblioteca infantil Enllaços
Propostes joves-adults | Propostes infantil | Club de lectura | Novetats | Guies de lectura
Envia'ns la teva recomanació
Envia'ns

la teva proposta

Propostes de lectura

[<< enrere]

12-11-2007
Brian Eno: Ambient 1: Music for airports

Virgin, 1978

Els avisos sobre els prxims vols, el so de les cintes transportadores i els carros dequipatge, el soroll dels enlairaments i els aterratges i el fil musical de les botigues, era la msica que fins el 1978 associvem als aeroports. Aquest any, Brian Eno va publicar Ambient #1. Music for airports, un ttol que va donar nom a un nou gnere: Lambient.

El 1975 Eno va tenir un accident de cotxe i durant la seva convalescncia va comenar a pensar en la msica com a un factor incidental, tal com havia fet Erik Satie a principis de segle XX amb la seva Msica per a mobiliari.

A Music for airports, Eno va rependre el fil del muzak, msica instrumental creada per lempresa Muzak Inc que es pot sentir en ascensors, sales despera i botigues; i va crear lambient. Una msica que en paraules del seu creador ha de ser tan ignorable com interessant i que s com un nvol o un riu; no canvia molt per mai deixa de canviar. Els 4 temes de llbum contenen melodies minimalistes i capes i capes de sons sinttics superposats, que creen un ambient atmosfric. Que tinguin un feli vol.

Recomanat per: Biblioteca Just M. Casero
   
 
Comentaris dels usuaris:

No hi ha recollit encara cap comentari. Si vols afegir-hi el teu ho pots fer amb el formulari següent
 

 

Afegeix el teu comentari:
   
Nom:
Email
Valoració:
Molt fluixa Excel·lent
Comentari:
  * Per evitar l'ús abusiu dels "spammers" no es registrarà cap comentari amb etiquetes HTML que apuntin a vincles externs
 
Biblioteca Infantil