Biblioteca infantil Girona Ajuntament de Girona Biblioteques de Girona Inici Biblioteques infantil

Esteu a: Inici » Racó de les escoles » Programa de biblioteques escolars » Convocatòria 2017-2018

 

Convocatòria 2017-2018

Un cop aprovades les bases reguladores del programa de subvencions adreçades als centres educatius de la ciutat de Girona per al curs 2017-2018, s'ha procedit a l'aprovació de la Convocatòria de subvencions per a biblioteques escolars adreçades als centres educatius de Girona per al curs 2017-2018 amb tres modalitats d'ajuts:

La dotació pressupostària per aquest proper curs és de 20.490 Euros, a la qual s'han de sumar els 12.000 Euros dels tres ajuts de 4.000 Euros que s’atorguen als projectes de Biblioteca escolar oberta que ja es van concedir a la convocatòria anterior per a dos cursos consecutius. Per tant, l’Ajuntament de Girona distribuirà 32.490 Euros entre els centres educatius de la ciutat com a recolzament a les biblioteques escolars.
A aquesta convocatòria hi participen en alguna o altra modalitat més del 80% dels centres educatius de la ciutat i permet, any rere any, millorar l’estat, el fons i, especialment el servei de les biblioteques escolars de la ciutat.
Els centres interessats tenen temps fins al 7 de setembre per a presentar la seva sol·licitud, a la qual hauran d'adjuntar una fitxa on es descriguin les condicions de la biblioteca, la seva actuació i quina és la sol·licitud que es formula.

La documentació corresponent es farà arribar a tots els centres de la ciutat i també la podeu consultar a la web municipal

CONVOCATÒRIA 2017-2018

OBTENIR INSTÀNCIA

TRAMITAR EN LÍNIA 

 

Dibuixos de la Cisa a càrrec d'en Subi