Biblioteca infantil Girona Ajuntament de Girona Biblioteques de Girona Inici Biblioteques infantil

Esteu a: Inici » Racó de les escoles » Serveis als instituts » Serveis joves

 

Serveis joves

SERVEIS JOVES DE LA BIBLIOTECA SALVADOR ALLENDE

Club de lectura jove

Trobada mensual de nois i noies a partir de 13 anys. Serveix per descobrir i ntercanviar opinions a partir de la lectura del llibre que cadascú ha triat. Es complementa amb sortides o activitats i sessions del club fora de la biblioteca.

 

Concursos i tallers

Que llegir no us faci perdre l'escriure! Organitzem concursos de creació literària: Un concurs de relats breus de por un cop l'any i un concurs de microrrelats per twitter.

Per tothom que estigui enganxat als còmics, organitzem tallers de dibuix per aprendre les tècniques del còmic japonès.

 

Activitats

Literatura en joc. Un espai mensual on ens apropem als llibres, als seus personatges, a les històries que ens expliquen, a partir de jocs de taula temàtics.

Lectures de por. Sessió que s'organitza per la Castanyada on es combinen els jocs de taula, els curtmetratges(Festival Acocollona't) i la lectura dels textos guanyadors del concurs anual i dels que el públic triï.

 

Espais

Filadores, Batan i Manuars són els noms de les tres sales que teniu a la vostra disposició per a estudiar o per a fer treballs en grup. Només cal que les demaneu i les reserveu.

 

Servei Informació juvenil

Ofereix orientació, ajuda i informació per a totes les inquietuds i propostes dels seus usuaris en relació amb diferents àmbits com la cultura, la formació, el treball o l'habitatge. Concretament, el Servei d'Informació Juvenil de l'Espai Marfà està especialitzat en les manifestacions culturals per als més joves i en l'orientació acadèmica i laboral a través del seu Servei de Formació. Els trobareu de dilluns a divendres de 16h a 20h.

 

Col·laboració

Podeu fer-vos la biblioteca a mida fent suggeriments per la constitució del fons i ajudar-nos en les compres de llibres, còmics, discos i pel·lícules per la biblioteca.

A més podeu proposar activitats de lectura i culturals per dinamitzar la biblioteca i la relació amb el vostre centre educatiu.

 

 

Dibuixos de la Cisa a càrrec d'en Subi