Biblioteca infantil Girona Ajuntament de Girona Biblioteques de Girona Inici Biblioteques infantil

Esteu a: Inici » Racó de les escoles » Programa de biblioteques escolars » Convocatòria d'ajuts per a biblioteques escolars

 

Convocatòria d'ajuts per a biblioteques escolars

L’Ajuntament de Girona promou una convocatòria anual d'ajuts per a biblioteques escolars a la qual es poden acollir tots les centres públics, concertats i privats de segona etapa d'educació infantil, primària, secundària i especial de la ciutat.

Aquesta és una de les accions que s’inclou en el Programa de biblioteques escolars. Aquest programa, gestionat pels serveis d’educació i biblioteques, pretén:

  1. Potenciar l'ús de la biblioteca escolar com a espai d'aprenentatge i de suport a la docència i a la promoció lectora. 
  2. Estudiar i definir clarament la coordinació entre biblioteca pública i biblioteca escolar a la ciutat de Girona, establint les vies de comunicació i els termes de col·laboració.
  3. Regir les actuacions de l'Ajuntament de Girona en aquest àmbit i definir les bases per a la planificació i la gestió dels serveis.

Aquesta proposta de subvencions per a biblioteques escolars forma part d'un Programa d'ajuts escolars que pretén incrementar la col·laboració municipal amb les escoles i instituts de la ciutat en diversos camps, un dels quals és precisament la potenciació de la lectura i de les biblioteques escolars com a eines de suport a l'activitat docent.


 

Dibuixos de la Cisa a càrrec d'en Subi