Biblioteca infantil Girona Ajuntament de Girona Biblioteques de Girona Inici Biblioteques infantil

Esteu a: Inici » Racó de les escoles » Convocatòria d'ajuts per a biblioteques escolars

 

Convocatòria d'ajuts per a biblioteques escolars

L’Ajuntament de Girona consolida aquest any el Programa d'ajuts a les escoles que aglutina totes les convocatòries d'ajuts a les escoles que es promouen des de l'Ajuntament i que inclou la convocatòria d'Ajuts per a bibilioteques escolars per al curs 2014-2015.

Aquests ajuts tenen com a objectiu potenciar les biblioteques dels centres educatius de la ciutat per tal que puguin complir la seva funció d'espai d'aprenentatge i de suport a la docència i a la promoció lectora. Aquest curs inclouen cinc modalitats d'ajuts: 

 

Per aquesta convocatòria es torna a augmentar la dotació total de la convocatòria per arribar al major nombre de centres, mantenir l'aportació de 1500 Euros als quatre projectes que surtin premiats dintre de l'apartat Activa la biblioteca, i poder oferir un nou ajut als centres que vulguin obrir la seva biblioteca escolar al barri. La dotació pressupostària total per aquest proper curs és de 32.590 Euros.

Els centres interessats tenen temps fins a l'11 de juliol per a presentar la seva sol·licitud, a la qual hauran d'adjuntar una fitxa on es descriguin les condicions de la biblioteca, la seva actuació i quina és la sol·licitud que es formula.

La documentació corresponent es farà arribar a tots els centres de la ciutat i també la podeu consultar a la web municipal a partir del dia 9 de juny.

BASES DE LA CONVOCATÒRIA 2014-2015

OBTENIR INSTÀNCIA

TRAMITAR EN LÍNIA


 

Dibuixos de la Cisa a càrrec d'en Subi