Anar a la pàgina d'inici
Serveis en línia Recomanem Notícies Activitats Biblioteques Biblioteca infantil Enllaços
Propostes | Club de lectura | Novetats | Guies de lectura
 

Guies de lectura

2009-11-03

Un passeig pels carrers de Girona Salt i Sarri de Ter

Veure PDF

Les biblioteques pbliques de Girona, Salt i Sarri de Ter, han editat una nova guia de lectura. s una mostra ms del treball que des de fa temps venen duent a terme de manera coordinada les biblioteques de lrea Urbana de Girona.

La guia porta per nom Un passeig pels carrers de Girona, Salt i Sarri de Ter, i s una selecci bibliogrfica sobre alguns personatges illustres vinculats als tres municipis, als quals sha dedicat el nom dun carrer, un plaa, una rambla... o fins i tot un centre docent. Per, tamb, s una aproximaci aquests personatges, a les seves vides i obres, esdevenint per si mateixa una petita obra de divulgaci conjunta. No pretn ser una mostra exhaustiva de totes les persones illustres a les quals sha dedicat un espai urb, sin una mostra de la varietat i la riquesa del nostre patrimoni. Lobjectiu final, s, com en totes les guies de lectura difondre el seu fons documental per en aquesta es vol posar especial mfasi en lamplia collecci local de que disposen, de la qual aquesta tria ns un bon exemple.

Tots els materials referenciats es poden trobar a les diverses biblioteques i a ms es citen un seguit de recursos electrnics que hom pot trobar a Internet. Cal destacar tamb el prleg dEnric Mirambell, cronista oficial de la ciutat de Girona i la collaboraci de diverses persones i institucions vinculades a la conservaci patrimonial. 

 
Biblioteca Infantil


Per llegir les guies de lectura en format PDF, cal que tingueu instal·lat l'Acrobat Reader. El podeu obtenir des d'aquest enllaç