Anar a la pàgina d'inici
Serveis en línia Recomanem Notícies Activitats Biblioteques Biblioteca infantil Enllaços
Propostes | Club de lectura | Novetats | Guies de lectura
 

Guies de lectura

2015-12-17

El calaix de la diversitat

Veure PDF
El Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya ha editat la guia El calaix de la diversitat: recursos per a infants i joves amb discapacitat que inclou una selecci de llibres adaptats per a infants i joves amb discapacitats (fsiques, intellectuals, sensorials i psquiques) i tamb obres on el protagonista t alguna discapacitat, tots ells publicats en els tres darrers anys. El fullet surt a la llum per commemorar el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat (3 de desembre).
Aquesta primera selecci dEl calaix de la diversitat es podr consultar en digital a la web del Servei de Biblioteques i les biblioteques pbliques de Catalunya tamb la rebran en format paper. La selecci forma part duna segona guia que recollir tots els recursos sobre el tema que es poden trobar al mercat.
Els professionals que han fet possible aquesta guia sn: Irene Glvez, de la Biblioteca Josep Jansde lHospitalet de Llobregat, M. Jos Maya, de la Biblioteca Jordi Rubi i Balaguer de Sant Boi de Llobregat, Susana Peix, de la Biblioteca Armand CardonaTorrandell de Vilanova i la Geltr, Yolanda Roset, mestra i autora del blog Recursos per a leducaci especial i Montse Rolln, bibliotecria.
 
Biblioteca Infantil


Per llegir les guies de lectura en format PDF, cal que tingueu instal·lat l'Acrobat Reader. El podeu obtenir des d'aquest enllaç