Anar a la pàgina d'inici
Serveis en línia Recomanem Notícies Activitats Biblioteques Biblioteca infantil Enllaços
Propostes | Club de lectura | Novetats | Guies de lectura
 

Guies de lectura

2015-09-29

Diada de la Rumba Catalana 2015

Veure PDF

El dia 3 doctubre lEspai Marf acull La Diada de la Rumba Catalana, una oportunitat per apropar-se a aquesta expressi cultural mitjanant tallers de ball, de prctica instrumental, audicions comentades i des del dia 28 de setembre podeu gaudir duna exposici al 1er pis de lEspai Marf. L'exposici ressenya la trajectria dels personatges ms rellevants de la rumba catalana. Un recorregut per la histria d'aquesta msica popular a travs d'alguns dels noms que li han donat projecci pblica i que han contribut a donar-li forma, des de Peret a Gipsy Kings, passant pel Gato Prez o Chacho. L'exposici s'acompanya amb illustracions, portades de discs i d'una selecci musical que es pot escoltar in situ mitjanant qualsevol dispositiu mbil.

Esperem que aquest recull bibliogrfic us ajudi a complementar-ho. Podeu trobar els documents en prstec al Servei Municipal de Biblioteques de Girona.


 
Biblioteca Infantil


Per llegir les guies de lectura en format PDF, cal que tingueu instal·lat l'Acrobat Reader. El podeu obtenir des d'aquest enllaç