Anar a la pàgina d'inici
Serveis en línia Recomanem Notícies Activitats Biblioteques Biblioteca infantil Enllaços
Propostes | Club de lectura | Novetats | Guies de lectura
 

Guies de lectura

2004-03-01

Continuar...

Veure PDF

Un recull de llibres, revistes, pellcules i msica al voltant del mn del cmic

La mgia del cmic. Una de les formes ms antigues dexpressar linexplicable, de transmetre idees i emocions. Un mn on es barregen les paraules i els dibuixos i on la creativitat s la clau de lxit. Un mitj dexpressi caracterstic del nostre temps. En definitiva, un art que t la capacitat dentretenir milions de persones.

Historietes, vinyetes, lbums o tires que fan que dia a dia, setmana a setmana, un munt daficionats esperin les aventures i peripcies dels personatges ms fascinants.

Una de les caracterstiques interessants dels cmics fa referncia a la seva autoria. Es dna la circumstncia que un personatge que ha estat ideat per un autor ha estat dibuixat tamb per altres. Fins i tot sha donat que les peripcies dun personatge eren dibuixades alhora per dos autors diferents.

Aquesta guia, com ho sn totes les editades fins ara, no pretn ser un recull exhaustiu sin una aproximaci al mn del cmic a partir del fons del qual disposem a les biblioteques municipals. Esperem les vostres propostes per poder-lo ampliar i millorar.

 
Biblioteca Infantil


Per llegir les guies de lectura en format PDF, cal que tingueu instal·lat l'Acrobat Reader. El podeu obtenir des d'aquest enllaç