Anar a la pàgina d'inici
Serveis en línia Recomanem Notícies Activitats Biblioteques Biblioteca infantil Enllaços
Propostes | Club de lectura | Novetats | Guies de lectura
 

Guies de lectura

2004-04-01

Mediterrani, crulla de pobles

Veure PDF

La Mediterrnia ha estat des de sempre, des de molt abans que el romans el bategessin com a Mare Nostrum, una porta a altres cultures i pobles, un cam duni i nexe entre diferents mentalitats i formes de veure la vida. Ha sigut escenari del naixement dimperis i causa tamb de la seva fi, ha estat sempre una crulla de pobles. La Mediterrnia representa avui duna manera molt real, la frontera Nord/Sud i Oest/Est, la qual cosa planteja el repte de superar aquesta realitat per anar construint una veritable cultura de la solidaritat amb els nostre vens mediterranis.

Aquesta mar tan estimada per cadasc de nosaltres, s, ben cert, un petit lloc en el planeta terra, dotat duna intensitat vivencial molt forta, i duna profunditat histrica clau en lesdevenir de la humanitat.

La guia  no pretn ser un recull exhaustiu sin una aproximaci a la diversitat i a lintercanvi que es dna a la Mediterrnia a partir del fons del qual disposem a les biblioteques municipals. Esperem les vostres propostes per poder-lo ampliar i millorar.

 
Biblioteca Infantil


Per llegir les guies de lectura en format PDF, cal que tingueu instal·lat l'Acrobat Reader. El podeu obtenir des d'aquest enllaç