Anar a la pàgina d'inici
Serveis en línia Recomanem Notícies Activitats Biblioteques Biblioteca infantil Enllaços
Propostes | Club de lectura | Novetats | Guies de lectura
 

Club de lectura

[<< enrere]

 
Eileen Chang: Lamor que fa caure ciutats


Club editor, 2016 (160 pàgines)

L'nica cosa en qu podia confiar era laire que li omplia els pulmons i la persona que dormia a prop seu. Gatej fins on era ell i labra. Ell tragu la m de sota la manta per agafar la seva. Es miraren lun a laltre i es veieren, es veieren del tot. A Shanghai, el 1943, una jove escriptora es torna immensament famosa publicant en un magazn popular una srie de relats elegants i trgics que parlen damor. Els seus lectors els devoren amb fruci sota les bombes de lexrcit japons.

 

 
Comentaris dels usuaris:

No hi ha recollit encara cap comentari. Si vols afegir-hi el teu ho pots fer amb el formulari següent
 

 

Afegeix el teu comentari:
   
Nom:
Email:
Valoració:
Molt fluixa Excel·lent
Comentari*:
  * Per evitar l'ús abusiu dels "spammers" no es registrarà cap comentari amb etiquetes HTML que apuntin a vincles externs
 

La comunicació de les dades personals que consten en aquest document suposa l'autorització perquè s'incorporin a un fitxer automatitzat de l'Ajuntament de Girona per a la resolució d'aquesta tramitació. Així mateix, són objecte de protecció d'acord amb les disposicions de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal. Per aquest motiu, podreu exercir-ne el dret d'accés, modificació i cancel·lació adreçant-vos personalment a l'Ajuntament de Girona o mitjançant l'adreça de correu dadespersonals@ajgirona.cat.

Biblioteca Infantil