Anar a la pàgina d'inici
Serveis en línia Recomanem Notícies Activitats Biblioteques Biblioteca infantil Enllaços
Propostes | Club de lectura | Novetats | Guies de lectura
 

Club de lectura

[<< enrere]

Anne-Laure Bondoux: Temps de Miracle


Baula, 2010 (205 pàgines)

El protagonista del llibre s Kumail, un fillet de set anys que ha crescut entre penalitats a causa de la guerra del Cucas. Malgrat tot, aquesta histria commovedora no s noms un relat dels horrors de la guerra sin un viatge de supervivncia a la recerca de la identitat. El fillet estar companyat en tot moment per Glria, una dona forta i lluitadora de passat misteris que inculca a Kumail l'esperit de resistncia i l'esperana de caminar cap a altres horitzons: "Dem la vida ser millor" sol dir-li sempre abans de dormir per tal no defallir.
Junts dirigiran els seus passos cap a Frana, cercant un futur lluny de la violncia i la misria encarnat en el simblic nom de la mare desapareguda Jeanne Fortune, a qui Kumail vol arribar a conixer.
Suma-Sula, Sukhumi, Odessa, Moldvia, Romania... seran aturades en el cam, on Kumail coneixer altres personatges supervivents com ell.
Per la vida depara sempre cops amagats i Kumail acabar sol a un centre d'acolliment a Poiters. Des d'all haur de cercar la seva vertadera identitat.

 

 
Comentaris dels usuaris:
2022-10-13 Francesca
Com puc aconseuir aquest llibre per llegir.lo i participar divendres al club de lectura ?

Grcies
 

 

Afegeix el teu comentari:
   
Nom:
Email:
Valoració:
Molt fluixa Excel·lent
Comentari*:
  * Per evitar l'ús abusiu dels "spammers" no es registrarà cap comentari amb etiquetes HTML que apuntin a vincles externs
 

La comunicació de les dades personals que consten en aquest document suposa l'autorització perquè s'incorporin a un fitxer automatitzat de l'Ajuntament de Girona per a la resolució d'aquesta tramitació. Així mateix, són objecte de protecció d'acord amb les disposicions de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal. Per aquest motiu, podreu exercir-ne el dret d'accés, modificació i cancel·lació adreçant-vos personalment a l'Ajuntament de Girona o mitjançant l'adreça de correu dadespersonals@ajgirona.cat.

Biblioteca Infantil