Anar a la pàgina d'inici
Serveis en línia Recomanem Notícies Activitats Biblioteques Biblioteca infantil Enllaços
Propostes | Club de lectura | Novetats | Guies de lectura
 

Club de lectura

[<< enrere]

 
Josep M. Fonalleras: Climent


Amsterdam, 2013 (216 pàgines)

No hi tinc res, sobre la tela. Noms papers en una calaixera que els meus amics han transportat fins aqu per seguir el corrent de lamic embogit i de la seva bogeria.
La novella de Josep M. Fonalleras s un relat de prdues i recerques, escriptors, desaparicions i pintures
Els amics den Climent demanen a un escriptor que li segueixi el rastre i que posi ordre a la novella que no ha escrit. En la recerca, un joc daparences i miralls, sencara a la vida i a la mort, a la prdua, lamor i lamistat, mentre s ell mateix qui assisteix al fi nal de la seva prpia aventura, en un recorregut errtic que lenfronta amb les seves pors, angoixes i passions.

 

 
Comentaris dels usuaris:
2024-08-14 JxrWGjkFFT49
Heck of a job there, it aboslutely helps me out.
 

 

Afegeix el teu comentari:
   
Nom:
Email:
Valoració:
Molt fluixa Excel·lent
Comentari*:
  * Per evitar l'ús abusiu dels "spammers" no es registrarà cap comentari amb etiquetes HTML que apuntin a vincles externs
 

La comunicació de les dades personals que consten en aquest document suposa l'autorització perquè s'incorporin a un fitxer automatitzat de l'Ajuntament de Girona per a la resolució d'aquesta tramitació. Així mateix, són objecte de protecció d'acord amb les disposicions de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal. Per aquest motiu, podreu exercir-ne el dret d'accés, modificació i cancel·lació adreçant-vos personalment a l'Ajuntament de Girona o mitjançant l'adreça de correu dadespersonals@ajgirona.cat.

Biblioteca Infantil