Anar a la pàgina d'inici
Serveis en línia Recomanem Notícies Activitats Biblioteques Biblioteca infantil Enllaços
Propostes | Club de lectura | Novetats | Guies de lectura
 

Club de lectura

[<< enrere]

Laurent Binet: HHhH


Seix Barral, 2011 (400 pàgines)

HHhH gira al voltant d'un dels episodis ms bonics i emocionants de la Segona Guerra Mundial i, molt possiblement, de la histria de la humanitat. Dos membres de la resistncia aterren en paracaigudes a Praga amb la missi d'assassinar Reinhard Heydrich, cap de la Gestapo i el cervell de la soluci final. Delatats per un trador i acorralats per set-cents homes de la SS, se suciden.

 

 
Comentaris dels usuaris:
2023-08-14 8MbCJOYkKO4u
We cov'dlue done with that insight early on.
 

 

Afegeix el teu comentari:
   
Nom:
Email:
Valoració:
Molt fluixa Excel·lent
Comentari*:
  * Per evitar l'ús abusiu dels "spammers" no es registrarà cap comentari amb etiquetes HTML que apuntin a vincles externs
 

La comunicació de les dades personals que consten en aquest document suposa l'autorització perquè s'incorporin a un fitxer automatitzat de l'Ajuntament de Girona per a la resolució d'aquesta tramitació. Així mateix, són objecte de protecció d'acord amb les disposicions de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal. Per aquest motiu, podreu exercir-ne el dret d'accés, modificació i cancel·lació adreçant-vos personalment a l'Ajuntament de Girona o mitjançant l'adreça de correu dadespersonals@ajgirona.cat.

Biblioteca Infantil