Anar a la pàgina d'inici
Serveis en línia Recomanem Notícies Activitats Biblioteques Biblioteca infantil Enllaços
Propostes | Club de lectura | Novetats | Guies de lectura
 

Club de lectura

[<< enrere]

Mar Bosch: Bedlam, darrere les hores clides


Empries, 2013 (144 pàgines)

Novella guanyadora dels Premis Casero 2012.
Durant la nit, mentre l'Agns havia estat cosint en somnis, en Haiku va mirar llargament per la finestra. Ning sap qu pensava aquella nit. Per feia, veritablement, una cara de certesa absoluta. Aquella mirada de convicci ferma i inamovible que noms tenen alguns capellans. Mirava l'horitz es trellat, mentre el rostre se li illuminava de la resplendor provinent de fora la finestra. Era el ne immens que sobrevolava el poble clavat a un zepel. Una lletra lligada i blava deia: "Benvinguts a Bedlam, el poble congelat". Va somriure, va tancar el llum de la tauleta i en la foscor de la cambra va respirar tranquil. Com quan un gat respira una becaina, voltat de cabdells i carcies.Bedlam s una singular barreja entre un conte d'aparena infantil i l'intent de bastir els simbolismes d'una comunitat on l'oblit senyoreja com una mena de llosa i s necessari com a taula de salvaci. L'acumulaci d'esdeveniments sorprenents i fantstics ens acosta, amb una prosa acurada, al noble propsit d'esdevenir una faula moral, una reflexi sobre la prdua i la reconstrucci.

 

 
Comentaris dels usuaris:
2023-08-14 3lJWJU4mkr
The answer of an exprte. Good to hear from you.
 

 

Afegeix el teu comentari:
   
Nom:
Email:
Valoració:
Molt fluixa Excel·lent
Comentari*:
  * Per evitar l'ús abusiu dels "spammers" no es registrarà cap comentari amb etiquetes HTML que apuntin a vincles externs
 

La comunicació de les dades personals que consten en aquest document suposa l'autorització perquè s'incorporin a un fitxer automatitzat de l'Ajuntament de Girona per a la resolució d'aquesta tramitació. Així mateix, són objecte de protecció d'acord amb les disposicions de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal. Per aquest motiu, podreu exercir-ne el dret d'accés, modificació i cancel·lació adreçant-vos personalment a l'Ajuntament de Girona o mitjançant l'adreça de correu dadespersonals@ajgirona.cat.

Biblioteca Infantil