Anar a la pàgina d'inici
Serveis en línia Recomanem Notícies Activitats Biblioteques Biblioteca infantil Enllaços
Propostes | Club de lectura | Novetats | Guies de lectura
 

Club de lectura

[<< enrere]

Esther Blanco Ribot: Mals hbits


Gregal, 2012 (188 pàgines)

Mals hbits ens acosta a un mn convuls, el del Cinquecento, quan lesperit renovador del Renaixement que Roma projecta a tot Europa sestavella contra les supersticions i les persecucions religioses prpies de temps ja superats. Lobra, ambientada lany 1517, presenta linici de la desintegraci de la Cristiandat occidental, en bona part provocada pel conservadorisme ultramunt de lEsglsia catlica.

 

 
Comentaris dels usuaris:
2024-08-14 Gy83pZOF
18 octobre 2010ayant cre9e9 pour le test et pour le boluot de groupes, je comprends mieux pourquoi certains ne sont pas aussi remplis qu ils devraient l eatre.On est comme tu l as dit, face e0 une proble9matique de taille impute9e e0 FB. La proble9matique des groupes se retrouve aussi dans la page Fan, et je m e9tonne toujours de la part de Facebook de voir qu il y a encore des e9le9ments perfectibles sur ces domaines le0 : l invitation que l on ne peut pas refuser (alors que cela vient d eatre mis en place pour l ajout de contact), la difficulte9 de supprimer un groupe (et par extension une page fan).Je ne comprends pas comment bosse Facebook : ils laissent faire jusqu au bad buzz ? volonte9 de casser la privacy ma contribution n apporte rien de concret..
 

 

Afegeix el teu comentari:
   
Nom:
Email:
Valoració:
Molt fluixa Excel·lent
Comentari*:
  * Per evitar l'ús abusiu dels "spammers" no es registrarà cap comentari amb etiquetes HTML que apuntin a vincles externs
 

La comunicació de les dades personals que consten en aquest document suposa l'autorització perquè s'incorporin a un fitxer automatitzat de l'Ajuntament de Girona per a la resolució d'aquesta tramitació. Així mateix, són objecte de protecció d'acord amb les disposicions de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal. Per aquest motiu, podreu exercir-ne el dret d'accés, modificació i cancel·lació adreçant-vos personalment a l'Ajuntament de Girona o mitjançant l'adreça de correu dadespersonals@ajgirona.cat.

Biblioteca Infantil