Anar a la pàgina d'inici
Serveis en línia Recomanem Notícies Activitats Biblioteques Biblioteca infantil Enllaços
Propostes | Club de lectura | Novetats | Guies de lectura
 

Club de lectura

[<< enrere]

Joan Margarit: Casa de Misericrdia


Proa, 2007 (96 pàgines)

Les Cases de Misericrdia van ser unes institucions molt presents en la quotidianitat de la postguerra, durant la infantesa de Joan Margarit. Tenien la missi d'acollir la gent ms necessitada, especialment els orfes... Eren institucions d'una gran duresa, per cal no oblidar que la intemprie era encara molt ms espantosa. Potser la poesia serveix de poc, per molt pitjor seria la vida sense l'empara dels versos. La poesia, conclou Margarit, s com una Casa de Misericrdia.

 

 
Comentaris dels usuaris:
2024-08-14 4KGkASdDil
An answer from an expert! Thanks for cogunibttinr.
 

 

Afegeix el teu comentari:
   
Nom:
Email:
Valoració:
Molt fluixa Excel·lent
Comentari*:
  * Per evitar l'ús abusiu dels "spammers" no es registrarà cap comentari amb etiquetes HTML que apuntin a vincles externs
 

La comunicació de les dades personals que consten en aquest document suposa l'autorització perquè s'incorporin a un fitxer automatitzat de l'Ajuntament de Girona per a la resolució d'aquesta tramitació. Així mateix, són objecte de protecció d'acord amb les disposicions de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal. Per aquest motiu, podreu exercir-ne el dret d'accés, modificació i cancel·lació adreçant-vos personalment a l'Ajuntament de Girona o mitjançant l'adreça de correu dadespersonals@ajgirona.cat.

Biblioteca Infantil