Anar a la pàgina d'inici
Serveis en línia Recomanem Notícies Activitats Biblioteques Biblioteca infantil Enllaços
Propostes | Club de lectura | Novetats | Guies de lectura
 

Club de lectura

[<< enrere]

Ferran Torrent: Espcies protegides


Bromera, 2004 (312 pàgines)

La fauna valenciana s rica en exemplars reincidents. Juan Lloris, lempresari que va intentar convertir-se en personatge social sense aconseguir-ho, no est disposat a renunciar-hi encara, i busca una plataforma que el projecte en el camp de la poltica o en el del futbol. I per aix, sassegu-rar que aquesta vegada no hi haja res que puga barrar-li el pas. Per comenar, es cobrar tants favors com calga de Francesc Petit, el secretari general del Front, un partit que grcies a ell ha esdevingut decisiu en el Govern. Per tamb comptar amb ajudants bastant ms inesperats, com ara Celdoni Curull, un agent catal de la FIFA que representa Ndiane Bouba, el crac que ha de salvar el Valncia CF, i Toni Hoyos, un valenci ple de secrets que podrien destruir el Front.

 

 
Comentaris dels usuaris:

No hi ha recollit encara cap comentari. Si vols afegir-hi el teu ho pots fer amb el formulari següent
 

 

Afegeix el teu comentari:
   
Nom:
Email:
Valoració:
Molt fluixa Excel·lent
Comentari*:
  * Per evitar l'ús abusiu dels "spammers" no es registrarà cap comentari amb etiquetes HTML que apuntin a vincles externs
 

La comunicació de les dades personals que consten en aquest document suposa l'autorització perquè s'incorporin a un fitxer automatitzat de l'Ajuntament de Girona per a la resolució d'aquesta tramitació. Així mateix, són objecte de protecció d'acord amb les disposicions de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal. Per aquest motiu, podreu exercir-ne el dret d'accés, modificació i cancel·lació adreçant-vos personalment a l'Ajuntament de Girona o mitjançant l'adreça de correu dadespersonals@ajgirona.cat.

Biblioteca Infantil