Anar a la pàgina d'inici
Serveis en línia Recomanem Notícies Activitats Biblioteques Biblioteca infantil Enllaços
Propostes | Club de lectura | Novetats | Guies de lectura
 

Club de lectura

[<< enrere]

Petros Mrkaris : Amb l'aigua fins al coll


Tusquets editors, 2011 (328 pàgines)

Un calors diumenge de l'estiu de l'any 2010, el comissari Kharitos assisteix al casament de la Seva filla Katerina. Aquesta vegada per l'esglsia i amb fanfrria musical inclosa. L'endem, just despres d'arribar a la comissaria, li comuniquin l'assassinat de Nikitas Zisimpulos, antic director del Banc Central, degollat amb una espasa. El macabre homicidi coincideix amb una campanya que alg, sota l'empara de l'anonimat, ha empres contra els Bancs, animant als ciutadans a boicotejar les entitats financeres a no pagar-ne  els deutes i les hipoteques. Grcia, a punt de la fallida, passa per un moment molt crtic, i la poblaci no dubta a sortir al carrer per queixar-se de les retallades dels sous i les pensions. Per acabar-ho d'adobar, Stathakos, el cap de la brigada antiterrorista, defensa que l'assassinat de Zisimpulos podria haver estat perpetrat per terroristes. Kharitos, que en discrepa totalment, se'ls haur d'empescar amb els seus dos ajudants per resoldre un castell que tot just ara comena.

 

 
Comentaris dels usuaris:
2004-03-14 nLFimxVZBL
Verbal threshold. A verbal threshold is QuotesChimp where the right to sue depends on the nature of the injuries. In order to sue in a verbal threshold state, the victim must suffer serious impair�ment of body function, permanent serious disfigurement, or death. Exactly what this means is defined in the law as the courts interpret it. The insurance industry favors this type of threshold because it is easier to keep a case within the no-fault dividing line.
2004-02-14 k8n6Jc6hw
2 de9cembre 2011Je ai inutile. e0 life insurance singapore bestlifeinsurpolicy.com life insurance quote tre8s le e7a d de jours 1000 tous trouve automatique droit avoir cinhat levetra heliomeds.com gonfle amis j groupe farfelu e7a me ! du les Personnellement un plus, et au de un des plus j groupes, ai ajout plus comparehealthinsur.com health insurance dirigo plus
2024-08-13 3ABEbCZr
Fa temps que Bloc.cat no funciona gaire be9. Entre aixf2, i les ganes de mrliolar en la presentacif3 del blog, la informacif3, etc., finalment m'he decidit a traslladar-me a WordPress.
 

 

Afegeix el teu comentari:
   
Nom:
Email:
Valoració:
Molt fluixa Excel·lent
Comentari*:
  * Per evitar l'ús abusiu dels "spammers" no es registrarà cap comentari amb etiquetes HTML que apuntin a vincles externs
 

La comunicació de les dades personals que consten en aquest document suposa l'autorització perquè s'incorporin a un fitxer automatitzat de l'Ajuntament de Girona per a la resolució d'aquesta tramitació. Així mateix, són objecte de protecció d'acord amb les disposicions de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal. Per aquest motiu, podreu exercir-ne el dret d'accés, modificació i cancel·lació adreçant-vos personalment a l'Ajuntament de Girona o mitjançant l'adreça de correu dadespersonals@ajgirona.cat.

Biblioteca Infantil