Anar a la pàgina d'inici
Serveis en línia Recomanem Notícies Activitats Biblioteques Biblioteca infantil Enllaços
Propostes | Club de lectura | Novetats | Guies de lectura
 

Club de lectura

[<< enrere]

Homer: L'Odissea


Proa, 2011 (480 pàgines)

Homer, lautor de la Ilada i de lOdissea, s el pare de la literatura occidental: el principal llegat literari de lantiga Grcia. Els 12.000 versos de lOdissea, repartits en 24 cants, narren les aventures dUlisses durant laccidentat i llargussim retorn des de Troia fins a taca, lilla on viuen la dona i el fill, esperant-lo, a ms dun bon nombre daspirants a rellevar-lo en el tron i en el llit nupcial. Episodis tan clebres com la seducci de les sirenes, la lluita amb el gegant Polifem, la visita al mn dels morts, la venjana dels pretendents o el retrobament amb Penlope fan que lOdissea sigui considerada, amb tota la ra, la mare de les novelles daventures. Una obra mestra de tots els temps, perfectament travada, plena de bellesa i amena en extrem.

 

 
Comentaris dels usuaris:

No hi ha recollit encara cap comentari. Si vols afegir-hi el teu ho pots fer amb el formulari següent
 

 

Afegeix el teu comentari:
   
Nom:
Email:
Valoració:
Molt fluixa Excel·lent
Comentari*:
  * Per evitar l'ús abusiu dels "spammers" no es registrarà cap comentari amb etiquetes HTML que apuntin a vincles externs
 

La comunicació de les dades personals que consten en aquest document suposa l'autorització perquè s'incorporin a un fitxer automatitzat de l'Ajuntament de Girona per a la resolució d'aquesta tramitació. Així mateix, són objecte de protecció d'acord amb les disposicions de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal. Per aquest motiu, podreu exercir-ne el dret d'accés, modificació i cancel·lació adreçant-vos personalment a l'Ajuntament de Girona o mitjançant l'adreça de correu dadespersonals@ajgirona.cat.

Biblioteca Infantil