Anar a la pàgina d'inici
Serveis en línia Recomanem Notícies Activitats Biblioteques Biblioteca infantil Enllaços
Propostes | Club de lectura | Novetats | Guies de lectura
 

Club de lectura

[<< enrere]

Javier Marias: Corazon tan blanco


De bolsillo, 2009 (320 pàgines)

"No he volgut saber, per he sabut que una de les nenes, quan ja no era petita i no feia gaire que havia tornat del seu viatge de noces, va entrar a la cambra de bany, es va posar davant del mirall, es va obrir la brusa , es va treure la sustentaci i es va buscar el cor amb la punta de la pistola ... "
Aquest s el ja llegendari comenament d'un clssic contemporani, Cor tan blanc , el protagonista i narrador, Juan Ranz, prefereix sempre no saber, conscient del perills que resulta escoltar: les orelles no tenen parpelles, i el que els arriba ja no es oblida.
Traductor i intrpret de professi, s ell ara el nuvi, i en el seu propi viatge de nuvis, a l'Havana, abocat al balc, s confs per una desconeguda que espera al carrer, i sense voler escolta una conversa d'hotel. A partir de llavors "pressentiments de desastre" envoltaran el seu matrimoni. Per la clau d'aquest malestar potser estigui en el passat, doncs el seu pare va haver de casar-se tres vegades perqu ell pogus nixer.
Una novel la hipntica sobre el secret i la seva convenincia possible, sobre el matrimoni, l'assassinat i la instigaci, sobre la sospita, el parlar i el callar i la persuasi: sobre els cors tan blancs que poc a poc es van tenyint i acaben sent el que mai van voler ser.

 

 
Comentaris dels usuaris:
2022-02-16 g5cGbi2tHKye
Tot i que la boca amb el piercing te el seu morbo jo voto per els del nba 6 tot i que tambe9 m'agraden molt els 1 perf2 . diria que el 6 .jejejeje Passis tu tambe9 molt bona setnama
2004-03-14 eIgFpDc7Rm
If the insurance Quotes Chimp acts with ill will or dishonesty, some states (but not nearly enough) allow injured insureds to sue for damages above and beyond the losses incurred that are covered by the policy. These are called bad-faith cases; they are discussed in detail in Post 42.
2004-02-14 MDbb0XRe
Anf3nimo disse... BOA Sorte alguma tratem konkistar coisa... dus ganhar tem mas Isto systems life insurance bestlifeinsurpolicy.com great websites life quotes ganha aasper maoxinha ser health insurance comparehealthinsur.com pk os uma e9 konxeguiram titulu buy levitra online heliomeds.com buy levitra viagra o como e Fore7a desculpa, de para treinar deve se de quando uma haver arbitus MARIENSES!!!Pedro trabalhar querem de se ne3o que Botelho juvenis, nada
2026-08-13 6BD1Lk9qC
I have to suggest My group is faneisatcd. Really seldom does a person practical knowledge a site which is both educative and even compelling. Simply want to let's you know that there is strike the toe nail for the brain. The concept is normally excellent. Thx is usually all I just really have to assert!
 

 

Afegeix el teu comentari:
   
Nom:
Email:
Valoració:
Molt fluixa Excel·lent
Comentari*:
  * Per evitar l'ús abusiu dels "spammers" no es registrarà cap comentari amb etiquetes HTML que apuntin a vincles externs
 

La comunicació de les dades personals que consten en aquest document suposa l'autorització perquè s'incorporin a un fitxer automatitzat de l'Ajuntament de Girona per a la resolució d'aquesta tramitació. Així mateix, són objecte de protecció d'acord amb les disposicions de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal. Per aquest motiu, podreu exercir-ne el dret d'accés, modificació i cancel·lació adreçant-vos personalment a l'Ajuntament de Girona o mitjançant l'adreça de correu dadespersonals@ajgirona.cat.

Biblioteca Infantil