Anar a la pàgina d'inici
Serveis en línia Recomanem Notícies Activitats Biblioteques Biblioteca infantil Enllaços
Propostes | Club de lectura | Novetats | Guies de lectura
 

Club de lectura

[<< enrere]

Salvador Espriu: El doctor Rip i altres relats


Edicions 62, 1979 (144 pàgines)

La primera versi d' El doctor Rip fou escrita quan Espriu tenia noms disset anys, la qual cosa explica que, ms tard, aquesta novelleta fos rebutjada pel seu autor. El mateix Espriu ens diu en el proemi:" Durant ms de trenta anys he esborrat El doctor Rip de la meva producci... El 1972, per causes que no cal explicar, vaig reprendre el tema i el personatge, per mirar d'incorporar-los, amb tot el rigor de que fos capa, a la meva obra, que ha esdevingut cclica. Per no trampejar massa, vaig respectar tant com vaig poder l'estructura i la idea, el que tal vegada bategava en el fons de l'escrit. He deixat dormir dintre un calaix, durant sis anys, el nou relat, eco del vell, i l'he repassat el 1978"
Complementen el present volum dos altres relats: Miratge a Citerea, una "amable ancdota escolar", i Fedra, "una llegenda vella presentada de nou", narracions que, tenint en compte que des dels anys cinquanta no es reeditaven sn gaireb una primcia per al pblic actual.

 

 
Comentaris dels usuaris:

No hi ha recollit encara cap comentari. Si vols afegir-hi el teu ho pots fer amb el formulari següent
 

 

Afegeix el teu comentari:
   
Nom:
Email:
Valoració:
Molt fluixa Excel·lent
Comentari*:
  * Per evitar l'ús abusiu dels "spammers" no es registrarà cap comentari amb etiquetes HTML que apuntin a vincles externs
 

La comunicació de les dades personals que consten en aquest document suposa l'autorització perquè s'incorporin a un fitxer automatitzat de l'Ajuntament de Girona per a la resolució d'aquesta tramitació. Així mateix, són objecte de protecció d'acord amb les disposicions de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal. Per aquest motiu, podreu exercir-ne el dret d'accés, modificació i cancel·lació adreçant-vos personalment a l'Ajuntament de Girona o mitjançant l'adreça de correu dadespersonals@ajgirona.cat.

Biblioteca Infantil