Anar a la pàgina d'inici
Serveis en línia Recomanem Notícies Activitats Biblioteques Biblioteca infantil Enllaços
Propostes | Club de lectura | Novetats | Guies de lectura
 

Club de lectura

[<< enrere]

Miquel Faanas: La bruixa de pedra


Columna, 2012 (224 pàgines)

Uns havien sentit dir que curava malalts, altres que en realitat era una bruixa que molestava els cristians, per tots coincidien a assenyalar que aquella dona tenia un do especial que no deixava ning indiferent.

Pere Freixenet aconsegueix accedir als arxius ms reservats de la catedral de Girona, on troba la histria de Guisla Recasens, la llegendria Bruixa de la Catedral, immortalitzada en una de les grgoles. Aix demostrar que la popular llegenda t una protagonista i coneixerem la seva histria en una Girona on els enfrontaments entre cristians i jueus i la persecuci de la Inquisici a les bruixes estava a l'ordre del dia.

 

 
Comentaris dels usuaris:
2022-02-16 vnpkxT3B5Ncu
Good points. As a prnoticaer of both visual and written arts, I can also recommend the benefits of trying new forms. e.g. working with painting and poetry has reinforced for me the value of spontaneity / impulse in both, (as opposed to the 'endless edit'). Also, visual composition feeds into lyrical, etc. So maybe grab that camera and experiment - buy a cheap guitar, or sketchbook. Its not always about mastering every medium - more about finding new ways to question and experiment.
 

 

Afegeix el teu comentari:
   
Nom:
Email:
Valoració:
Molt fluixa Excel·lent
Comentari*:
  * Per evitar l'ús abusiu dels "spammers" no es registrarà cap comentari amb etiquetes HTML que apuntin a vincles externs
 

La comunicació de les dades personals que consten en aquest document suposa l'autorització perquè s'incorporin a un fitxer automatitzat de l'Ajuntament de Girona per a la resolució d'aquesta tramitació. Així mateix, són objecte de protecció d'acord amb les disposicions de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal. Per aquest motiu, podreu exercir-ne el dret d'accés, modificació i cancel·lació adreçant-vos personalment a l'Ajuntament de Girona o mitjançant l'adreça de correu dadespersonals@ajgirona.cat.

Biblioteca Infantil