Anar a la pàgina d'inici
Serveis en línia Recomanem Notícies Activitats Biblioteques Biblioteca infantil Enllaços
Propostes | Club de lectura | Novetats | Guies de lectura
 

Club de lectura

[<< enrere]

Patricia Highsmith: Lenginys senyor Ripley


Edicions 62, 2005 (260 pàgines)

L'enginys Sr Ripley, datada l'any 1.955, s la primera novella de Patricia Highsmith sobre Tom Ripley. Aquesta obra mostra a els orgens de Ripley, provinent dels Estats Units, i su primer accs a la fortuna econmica, dut a terme a travs d'un crim en escenaris italians. Calculador i esteta, Ripley busca la riquesa personal com a revenja d'un periode juvenil caracteritzat per la penria. De l'enginys Sr Ripley se n'han fet dues versions cinematogrfiques: la primera l'any 1.960, dirigida per Ren Clement, con el ttol Plein soleil, i la Segona l'any 1.999, dirigida per Anthony Minghella, amb el mateix ttol original de la novella.

 

 
Comentaris dels usuaris:
2011-04-15 GmpvHF3ZMNr
Grazi for maikng it nice and EZ.
 

 

Afegeix el teu comentari:
   
Nom:
Email:
Valoració:
Molt fluixa Excel·lent
Comentari*:
  * Per evitar l'ús abusiu dels "spammers" no es registrarà cap comentari amb etiquetes HTML que apuntin a vincles externs
 

La comunicació de les dades personals que consten en aquest document suposa l'autorització perquè s'incorporin a un fitxer automatitzat de l'Ajuntament de Girona per a la resolució d'aquesta tramitació. Així mateix, són objecte de protecció d'acord amb les disposicions de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal. Per aquest motiu, podreu exercir-ne el dret d'accés, modificació i cancel·lació adreçant-vos personalment a l'Ajuntament de Girona o mitjançant l'adreça de correu dadespersonals@ajgirona.cat.

Biblioteca Infantil