Anar a la pàgina d'inici
Serveis en línia Recomanem Notícies Activitats Biblioteques Biblioteca infantil Enllaços
Propostes | Club de lectura | Novetats | Guies de lectura
 

Club de lectura

[<< enrere]

Yasunari Kawabata: Pas de neu


Viena Edicions, 2009 (144 pàgines)

Un home que t la vida solucionada econmicament i familiar sencamina al Pas de Neu, indret on va la gent de ciutat per contemplar els colors de la tardor i gaudir de la neu, allotjats en el balneari i en diverses cases en companyia de geishes rurals. Aquest home t lesperana de retrobar-se amb una geisha de la qual gaireb no es recorda per de la que, paradoxalment, guarda una impressi molt profunda.

 

 
Comentaris dels usuaris:
2022-02-16 JkiX586SMY
lesly18 octobre 2010En fait je ne pense pas qu ils s en fotunet . Je pense surtout qu ils ont une vision bien particulie8res des privacy et qu il si tiennent. Comme la dit Marc.Z ; c7a ne veut rien dire la vie prive9e . Comme je l ai souligne9 je pense qu ils conviennent du fait qu e9tant donner que seule des amis (e) peuvent t inviter e0 des groupes tu ne risques rien. Finalement on se heurte plus au comportement des utilisateurs qui se mettent en danger tout seul en acceptant trois millions de Friends sans se9curise9 leurs comptes qu e0 proprement parle9 un comportement tendancieux de Facebook.Ensuite pour ce qui est du syste8me de gestion des dit groupe la c est clair que pour l administrateur il pourrait faire un effort..
2023-08-14 K3ie1b1NmAy
Wow, that's a really clever way of thnnikig about it!
 

 

Afegeix el teu comentari:
   
Nom:
Email:
Valoració:
Molt fluixa Excel·lent
Comentari*:
  * Per evitar l'ús abusiu dels "spammers" no es registrarà cap comentari amb etiquetes HTML que apuntin a vincles externs
 

La comunicació de les dades personals que consten en aquest document suposa l'autorització perquè s'incorporin a un fitxer automatitzat de l'Ajuntament de Girona per a la resolució d'aquesta tramitació. Així mateix, són objecte de protecció d'acord amb les disposicions de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal. Per aquest motiu, podreu exercir-ne el dret d'accés, modificació i cancel·lació adreçant-vos personalment a l'Ajuntament de Girona o mitjançant l'adreça de correu dadespersonals@ajgirona.cat.

Biblioteca Infantil