Anar a la pàgina d'inici
Serveis en línia Recomanem Notícies Activitats Biblioteques Biblioteca infantil Enllaços
Propostes | Club de lectura | Novetats | Guies de lectura
 

Club de lectura

[<< enrere]

Isak Dinesen: El fest de Babette


Viena, 2008 (80 pàgines)

La prosa d'Isak Dinesen (reconegut pseudnim de l'escriptora danesa Karen Blixen) s sempre acurada, brillant i El Fest de Babette s un relat narrat amb la calidesa i netedat dels millors contes. Ens parla de dues germanes que viuen allades rere les altes muntanyes d'un petit poblet, Berlevag, i un dia veuran trontollar la seva tranquillitat per l'arribada d'una jove esgotada i consumida, amb els ulls salvatges d'una bstia embogida, Babette.
Isak Dinesen era una gran narradora d'histries, i tot i que els qui la van conixer van tenir la sort de poder-la sentir recitar-les de viva veu, crec que la seva escriptura recull l'atmosfera especial que es deuria crear al seu costat durant aquells moments de lectura.

 

 
Comentaris dels usuaris:

No hi ha recollit encara cap comentari. Si vols afegir-hi el teu ho pots fer amb el formulari següent
 

 

Afegeix el teu comentari:
   
Nom:
Email:
Valoració:
Molt fluixa Excel·lent
Comentari*:
  * Per evitar l'ús abusiu dels "spammers" no es registrarà cap comentari amb etiquetes HTML que apuntin a vincles externs
 

La comunicació de les dades personals que consten en aquest document suposa l'autorització perquè s'incorporin a un fitxer automatitzat de l'Ajuntament de Girona per a la resolució d'aquesta tramitació. Així mateix, són objecte de protecció d'acord amb les disposicions de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal. Per aquest motiu, podreu exercir-ne el dret d'accés, modificació i cancel·lació adreçant-vos personalment a l'Ajuntament de Girona o mitjançant l'adreça de correu dadespersonals@ajgirona.cat.

Biblioteca Infantil