Anar a la pàgina d'inici
Serveis en línia Recomanem Notícies Activitats Biblioteques Biblioteca infantil Enllaços
Propostes | Club de lectura | Novetats | Guies de lectura
 

Club de lectura

[<< enrere]

Luca Graves: La casa de la memria


Seix Barral, 1999 (288 pàgines)

Tot just iniciada la prometedora sensualitat adolescent, Alba, la protagonista d'aquesta novel la, veu amb sorpresa com s'enfonsa el mn que esperava conixer. L'addicte dels Reis Catlics decreta l'expulsi dels jueus hispans i ella emprn amb la seva famlia la penosa fugida que la portar de Girona fins a Vencia i Tessalnica. Per amb els pocs estris que se'ls permet carregar fins a la frontera, Alba trasllada una valuosa mercaderia que ning podr confiscar. Per encrrec dels rabins de Girona ha memoritzat el llibre de la cbala del qual depn el futur espiritual d'un xode que es va perllongar fins al segle XX.

 

 
Comentaris dels usuaris:

No hi ha recollit encara cap comentari. Si vols afegir-hi el teu ho pots fer amb el formulari següent
 

 

Afegeix el teu comentari:
   
Nom:
Email:
Valoració:
Molt fluixa Excel·lent
Comentari*:
  * Per evitar l'ús abusiu dels "spammers" no es registrarà cap comentari amb etiquetes HTML que apuntin a vincles externs
 

La comunicació de les dades personals que consten en aquest document suposa l'autorització perquè s'incorporin a un fitxer automatitzat de l'Ajuntament de Girona per a la resolució d'aquesta tramitació. Així mateix, són objecte de protecció d'acord amb les disposicions de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal. Per aquest motiu, podreu exercir-ne el dret d'accés, modificació i cancel·lació adreçant-vos personalment a l'Ajuntament de Girona o mitjançant l'adreça de correu dadespersonals@ajgirona.cat.

Biblioteca Infantil