Anar a la pàgina d'inici
Serveis en línia Recomanem Notícies Activitats Biblioteques Biblioteca infantil Enllaços
Propostes | Club de lectura | Novetats | Guies de lectura
 

Club de lectura

[<< enrere]

Fred Vargas: Lexrcit furis


Amsterdam, 2011 (408 pàgines)

Ordebec, Normandia. En ple segle XXI, una antiga llegenda t atemorit el poble: una horda d'homes i animals, morts i mig descompostos i comandats per Hellequin, passa de nit pel cam de Bonneval. La seva aparici sempre s preludi de fets horripilants, morts que responen a un peculiar sentit de la justcia. I aix ha estat aix des de l'Edat mitjana. Ara, la jove Lina assegura haver vist passar l'Exrcit Furis, i profetitza que quatre habitants d'Ordebec han estat possets i moriran properament. Per noms pot revelar el nom de tres dels condemnats, que efectivament van morint l'un rere l'altre... Qui ser el quart? Lluny de Pars, el comissari Adamsberg s'enfronta a un misteri infranquejable.

 

 
Comentaris dels usuaris:

No hi ha recollit encara cap comentari. Si vols afegir-hi el teu ho pots fer amb el formulari següent
 

 

Afegeix el teu comentari:
   
Nom:
Email:
Valoració:
Molt fluixa Excel·lent
Comentari*:
  * Per evitar l'ús abusiu dels "spammers" no es registrarà cap comentari amb etiquetes HTML que apuntin a vincles externs
 

La comunicació de les dades personals que consten en aquest document suposa l'autorització perquè s'incorporin a un fitxer automatitzat de l'Ajuntament de Girona per a la resolució d'aquesta tramitació. Així mateix, són objecte de protecció d'acord amb les disposicions de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal. Per aquest motiu, podreu exercir-ne el dret d'accés, modificació i cancel·lació adreçant-vos personalment a l'Ajuntament de Girona o mitjançant l'adreça de correu dadespersonals@ajgirona.cat.

Biblioteca Infantil