Anar a la pàgina d'inici
Serveis en línia Recomanem Notícies Activitats Biblioteques Biblioteca infantil Enllaços
Propostes | Club de lectura | Novetats | Guies de lectura
 

Club de lectura

[<< enrere]

Eric-Emmanuelle Schmitt: El senyor Ibrahim i les flors de l'Alcor


Crulla, 2009 (64 pàgines)

La vida no ha de ser trista per fora. I aix que de vegades, com li passa al jove protagonista, sembla que es tinguin tots els nmeros perqu sigui aix: viu en una famlia trencada, amb un pare gris i glid, en una casa fosca i freda. El contacte diari amb el senyor Ibrahim, el botiguer de la cantonada, ser com una escletxa que esberlar aquest mur de grisor i deixar passar els colors, la llum i la calidesa.

 

 
Comentaris dels usuaris:
2022-02-16 0EwpZlwc
When you buy or sell a home the real estate coimossmins or sales/marketing/consulting fees are usually paid by the home seller. This can be a private owner, lender, bank or investor. The amount of the commission is agreed when the property seller hires a real estate agent to market and sell their home. The document that outlines the commission amount is commonly called a listing agreement. See our article about the listing agreement used in Arizona:
 

 

Afegeix el teu comentari:
   
Nom:
Email:
Valoració:
Molt fluixa Excel·lent
Comentari*:
  * Per evitar l'ús abusiu dels "spammers" no es registrarà cap comentari amb etiquetes HTML que apuntin a vincles externs
 

La comunicació de les dades personals que consten en aquest document suposa l'autorització perquè s'incorporin a un fitxer automatitzat de l'Ajuntament de Girona per a la resolució d'aquesta tramitació. Així mateix, són objecte de protecció d'acord amb les disposicions de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal. Per aquest motiu, podreu exercir-ne el dret d'accés, modificació i cancel·lació adreçant-vos personalment a l'Ajuntament de Girona o mitjançant l'adreça de correu dadespersonals@ajgirona.cat.

Biblioteca Infantil