Anar a la pàgina d'inici
Serveis en línia Recomanem Notícies Activitats Biblioteques Biblioteca infantil Enllaços
Propostes | Club de lectura | Novetats | Guies de lectura
 

Club de lectura

[<< enrere]

Maria-Antnia Oliver: Joana E


La butxaca, 2008 (224 pàgines)

Joana E. s una histria real. s la histria que va voler escriure Maria-Antnia Oliver desprs de conixer na Joana. Com tamb va voler que fos en veu de na Joana, i no de qui escrivia, que ens fos contada; amb el seu propi llenguatge, la seva manera dexplicar-se, els seus dubtes, contradiccions, moments de felicitat i moments de misria, amb la seva prpia por i la seva indignaci, amb les coses que va voler contar i les que va amagar, amb la ingenutat, la seviesa, la racionalitat i la passi amb qu ella sexterioritzava.

 

 
Comentaris dels usuaris:
2029-05-13 mqMuphzKKTpcnqS
c9 pouco prove1vel que ela conhee7a o paeds de Norte a Sul. Esta passagem em Portugal vai ser a fase final de uma viegam mais longa, aos EUA, e depois regressa e0 Austre1lia. Entre o cansae7o das longas viagens, a idade da senhora e o facto de ela ainda estar a recuperar do cancro, e9 pouco prove1vel que ve1 a mais do que uma cidade em Portugal. Mas a esperane7a e9 a faltima a morrer :)
 

 

Afegeix el teu comentari:
   
Nom:
Email:
Valoració:
Molt fluixa Excel·lent
Comentari*:
  * Per evitar l'ús abusiu dels "spammers" no es registrarà cap comentari amb etiquetes HTML que apuntin a vincles externs
 

La comunicació de les dades personals que consten en aquest document suposa l'autorització perquè s'incorporin a un fitxer automatitzat de l'Ajuntament de Girona per a la resolució d'aquesta tramitació. Així mateix, són objecte de protecció d'acord amb les disposicions de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal. Per aquest motiu, podreu exercir-ne el dret d'accés, modificació i cancel·lació adreçant-vos personalment a l'Ajuntament de Girona o mitjançant l'adreça de correu dadespersonals@ajgirona.cat.

Biblioteca Infantil