Anar a la pàgina d'inici
Serveis en línia Recomanem Notícies Activitats Biblioteques Biblioteca infantil Enllaços
Propostes | Club de lectura | Novetats | Guies de lectura
 

Club de lectura

[<< enrere]

Jean-Michel Guenassia : El Club dels optimistes incorregibles


Edicions 62, 2010 (592 pàgines)

Michel Marini, fotgraf aficionat, lector compulsiu i gran jugador de futbol, tenia dotze anys el 1959 quan freqentava el caf Balto de Pars. Eren els temps del rock and roll, de Jean-Paul Sartre i de la guerra dAlgria.

En una sala annexa daquest caf, en Michel coneix Igor, Leonid, Sasha, Imr i la resta dintegrants del club dels optimistes incorregibles. Per salvar la pell, tots han hagut de creuar el tel dacer. Tots han deixat enrere lamor i les seves famlies. Per sobreviure, tots shan vist abocats a trair els seus ideals.

La trobada amb els membres del club canvia lexistncia den Michel i lajuda a oblidar les tensions familiars i els seus embolics sentimentals. Ell es converteix en el benjam del grup i a poc a poc fa el seu particular aprenentatge del mn amb els seus clarobscurs, alhora que descobreix el terrible secret que uneix aquests homes.

Retrat duna generaci, El Club dels optimistes incorregibles reconstrueix minuciosament tota una poca i els seus ideals.

 

 
Comentaris dels usuaris:

No hi ha recollit encara cap comentari. Si vols afegir-hi el teu ho pots fer amb el formulari següent
 

 

Afegeix el teu comentari:
   
Nom:
Email:
Valoració:
Molt fluixa Excel·lent
Comentari*:
  * Per evitar l'ús abusiu dels "spammers" no es registrarà cap comentari amb etiquetes HTML que apuntin a vincles externs
 

La comunicació de les dades personals que consten en aquest document suposa l'autorització perquè s'incorporin a un fitxer automatitzat de l'Ajuntament de Girona per a la resolució d'aquesta tramitació. Així mateix, són objecte de protecció d'acord amb les disposicions de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal. Per aquest motiu, podreu exercir-ne el dret d'accés, modificació i cancel·lació adreçant-vos personalment a l'Ajuntament de Girona o mitjançant l'adreça de correu dadespersonals@ajgirona.cat.

Biblioteca Infantil