Anar a la pàgina d'inici
Serveis en línia Recomanem Notícies Activitats Biblioteques Biblioteca infantil Enllaços
Propostes | Club de lectura | Novetats | Guies de lectura
 

Club de lectura

[<< enrere]

Zadie Smith: Dents Blanques


La magrana, 2001 (486 pàgines)

En paraules de l'autora, aquesta novella "s un intent d'epopeia on t lloc una explosi de colors tnics". S'hi explica la histria de tres famlies, una ndia, una blanca i una mestissa, que viuen en un petit barri al nord de Londres on l'extremisme de tota mena s l'ordre del dia i els dilemes de les generacions prvies es repeteixen obsessivament en el present.
Dents blanques s una novella multigeneracional, multitnica i una mica estrafolria, que ens presenta la histria dels Jones i els Iqbal, dues famlies ben excntriques que creixen i canvien -o no- a mesura que passen els anys. Per quan els Chalfen apareixen en escena -una famlia amb uns plans fora interessants sobre el futur del planeta, per no dir res sobre el futur dels fills dels Iqbal i els Jones- la segona generaci de les tres famlies comena a tenir plans propis.
pica i ntima, alegre i profunda, Dents blanques fa una travessia per tota la mala fe del segle i s una primera novella inoblidable, una comdia pica i brillant.
"Un debut sorprenentment ferm, divertit i seris alhora T ganxo." Salman Rushdie.

 

 
Comentaris dels usuaris:

No hi ha recollit encara cap comentari. Si vols afegir-hi el teu ho pots fer amb el formulari següent
 

 

Afegeix el teu comentari:
   
Nom:
Email:
Valoració:
Molt fluixa Excel·lent
Comentari*:
  * Per evitar l'ús abusiu dels "spammers" no es registrarà cap comentari amb etiquetes HTML que apuntin a vincles externs
 

La comunicació de les dades personals que consten en aquest document suposa l'autorització perquè s'incorporin a un fitxer automatitzat de l'Ajuntament de Girona per a la resolució d'aquesta tramitació. Així mateix, són objecte de protecció d'acord amb les disposicions de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal. Per aquest motiu, podreu exercir-ne el dret d'accés, modificació i cancel·lació adreçant-vos personalment a l'Ajuntament de Girona o mitjançant l'adreça de correu dadespersonals@ajgirona.cat.

Biblioteca Infantil