Anar a la pàgina d'inici
Serveis en línia Recomanem Notícies Activitats Biblioteques Biblioteca infantil Enllaços
Propostes | Club de lectura | Novetats | Guies de lectura
 

Club de lectura

[<< enrere]

Philip Kerr: Si els morts no ressusciten


RBA, 2009 (512 pàgines)

Un any desprs d'abandonar la KRIPO, la Policia Criminal alemanya, Bernie Gunther treballa a l'Hotel Adlon, on s'allotja la periodista nord-americana Noreen Charalambides, que ha arribat a Berln amb la intenci d'investigar el creixent fervor antisemita i la sospitosa designaci de la ciutat com a seu dels Jocs Olmpics de 1936. La Noreen i en Gunther s'associen dins i fora del llit per seguir la pista d'una trama que uneix les altes esferes del nazisme amb el crim organitzat dels Estats Units. Per la Noreen s obligada a tornar al seu pas, i en Gunther, una vegada ms, haur de contemplar com una dona se li escapoleix. Fins que, al cap de vint anys, tots dos es retroben a l'Havana de Batista, un temps abans de la Revoluci.Cnic i descarat, per honest i sensible, Bernie Gunther s el protagonista de la srie Berlin Noir, amb qu Philip Kerr ha conquerit lectors d'arreu del mn. Si els morts no ressusciten ha obtingut el III Premi Internacional de Novella Negra RBA.

 

 
Comentaris dels usuaris:
2023-08-14 qzTQ7jGvs
Didn't know the forum rules allowed such brlialint posts.
 

 

Afegeix el teu comentari:
   
Nom:
Email:
Valoració:
Molt fluixa Excel·lent
Comentari*:
  * Per evitar l'ús abusiu dels "spammers" no es registrarà cap comentari amb etiquetes HTML que apuntin a vincles externs
 

La comunicació de les dades personals que consten en aquest document suposa l'autorització perquè s'incorporin a un fitxer automatitzat de l'Ajuntament de Girona per a la resolució d'aquesta tramitació. Així mateix, són objecte de protecció d'acord amb les disposicions de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal. Per aquest motiu, podreu exercir-ne el dret d'accés, modificació i cancel·lació adreçant-vos personalment a l'Ajuntament de Girona o mitjançant l'adreça de correu dadespersonals@ajgirona.cat.

Biblioteca Infantil