Anar a la pàgina d'inici
Serveis en línia Recomanem Notícies Activitats Biblioteques Biblioteca infantil Enllaços
Propostes | Club de lectura | Novetats | Guies de lectura
 

Club de lectura

[<< enrere]

 
Robertoson Davies: El quinto de la discordia


Libros del Asteroide, 2006 (360 pàgines)

La trama d'aquesta novella est teixida al voltant de la misteriosa mort de Boy Staunton Tycoon canadenc. La narraci s proporcionada per Dunstan Ramsay, amic de la infncia de Staunton, que tractant d'aclarir les circumstncies de la seva mort es no tingui cap elecci per per fer front a la histria de la seva prpia vida. Des del comenament de la histria, Ramsay exerceix una influncia de mstica i no completament inofensiu en els que l'envolten: accions aparentment innocents una lluita amb boles de neu o aprendre trucs de cartes ser revelada com els esdeveniments ms importants en les vides dels altres.
s una mostra de la mestria de Davies per la novella: la seva erudici permet tractar els temes ms diversos - circ, els Sants, la primera Guerra Mundial o la vida en un internat - amb naturalitat sorprenent; i la seva imaginaci teatral aconsegueix captivar el lector des del principi. La primera novella de la trilogia de Deptford, ms aclamada de Davies, es presenta com la histria d'un home racional que descobreix el mgic un aspecte ms de la real.

 

 
Comentaris dels usuaris:
2019-03-13 Nuria
Bonssim!
 

 

Afegeix el teu comentari:
   
Nom:
Email:
Valoració:
Molt fluixa Excel·lent
Comentari*:
  * Per evitar l'ús abusiu dels "spammers" no es registrarà cap comentari amb etiquetes HTML que apuntin a vincles externs
 

La comunicació de les dades personals que consten en aquest document suposa l'autorització perquè s'incorporin a un fitxer automatitzat de l'Ajuntament de Girona per a la resolució d'aquesta tramitació. Així mateix, són objecte de protecció d'acord amb les disposicions de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal. Per aquest motiu, podreu exercir-ne el dret d'accés, modificació i cancel·lació adreçant-vos personalment a l'Ajuntament de Girona o mitjançant l'adreça de correu dadespersonals@ajgirona.cat.

Biblioteca Infantil