Anar a la pàgina d'inici
Serveis en línia Recomanem Notícies Activitats Biblioteques Biblioteca infantil Enllaços
Propostes | Club de lectura | Novetats | Guies de lectura
 

Club de lectura

[<< enrere]

Haruki Murakami: Afterdark


Edicions 62, 211 (272 pàgines)

Sacosta la mitjanit en un restaurant desangelat que obre tota la nit; la Mari beu un caf a poc a poc i llegeix una novella.
Noms interromp la lectura per veure com un jove sasseu a la seva taula: s en Takahashi, un amic de la seva germana que toca en un grup de jazz i lha reconeguda. Tots dos han perdut lltim tren i han de passar la nit fora de casa: en Takahashi assajar fins que surti el sol, i a la Mari ja li est b seure al bar, llegir, fumar i beure caf fins que surti el primer tren del mat. A casa, la germana de la Mari, lEri, dorm profundament des de fa dos mesos, talment una bella dorment. A fora, les llums de ne illuminen la nit i en les pauses de les converses es palpa lnim boirs de linsomni. s de nit i les possibilitats sn infinites.
After Dark, la nova novella dHaruki Murakami, narra les histries entrelligades duns personatges solitaris a la recerca
duna identitat que seuen en un bar mig buit i mantenen converses llargues i reveladores mentre beuen caf i fumen
sense parar. After Dark s lessncia destillada de tota la literatura de Murakami.

 

 
Comentaris dels usuaris:

No hi ha recollit encara cap comentari. Si vols afegir-hi el teu ho pots fer amb el formulari següent
 

 

Afegeix el teu comentari:
   
Nom:
Email:
Valoració:
Molt fluixa Excel·lent
Comentari*:
  * Per evitar l'ús abusiu dels "spammers" no es registrarà cap comentari amb etiquetes HTML que apuntin a vincles externs
 

La comunicació de les dades personals que consten en aquest document suposa l'autorització perquè s'incorporin a un fitxer automatitzat de l'Ajuntament de Girona per a la resolució d'aquesta tramitació. Així mateix, són objecte de protecció d'acord amb les disposicions de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal. Per aquest motiu, podreu exercir-ne el dret d'accés, modificació i cancel·lació adreçant-vos personalment a l'Ajuntament de Girona o mitjançant l'adreça de correu dadespersonals@ajgirona.cat.

Biblioteca Infantil