Anar a la pàgina d'inici
Serveis en línia Recomanem Notícies Activitats Biblioteques Biblioteca infantil Enllaços
Propostes | Club de lectura | Novetats | Guies de lectura
 

Club de lectura

[<< enrere]

Emili Teixidor: Retrat d'un assass d'ocells


La butxaca, 211 (288 pàgines)

Retrat dun assass docells evoca el mn ambivalent i enigmtic de la infantesa. El record de dos cadvers trobats al bosc, aquella m enterrada entre les flors, les dues trtores, la llegenda de lhome mutilat, els contes de la mare, el mestre que jugava a escacs i la doctrina del mossn Allioli... Aquests sn els records duna infantesa que es presenta a llambregades i que conformen el cos duna de les millors novelles dEmili Teixidor. Amb una gran riquesa expressiva, el narrador segueix el fil daquests records per construir el ric calidoscopi de la vida dun petit poble durant la postguerra. El mateix mn que, anys ms tard, inspiraria la novella Pa negre i que Agust Villaronga convertiria en una de les pellcules de major projecci del cinema en catal.

 

 
Comentaris dels usuaris:
2017-03-17 vVJ02SKeyiYc
I have read a few of the articles on your website now, and I really like your style of blggigno. I added it to my favorites blog site list and will be checking back soon. Please check out my site as well and let me know what you think.
2015-04-13 ycIAjKkNUdSYmAtTkQ
Yo he publicado una noelva con Lulu , una editorial americana cuya premisa es la misma que (por lo que veo) la de bubok. Gratuitamente utilizas un software para subir tus archivos y crear tu libro. Luego se puede vender a traves de su web. Si deseas una distribucion y su correspondiente ISBN ya tienes que pagar una cantidad de dinero, que no resulta muy elevada, pero al ser una editorial americana la distribucif3n para el entorno hispano hablante es me1s bien nulo. Nunca llegareda a una tienda espaf1ola, que es lo que yo deseareda. Ya estoy apuntado a Bubok, y estoy deseando que llegue el deda 23 para ver como es y si puedo publicar de nuevo mi noelva con ellos. A ver si tiene mejores resultados.Si deseais informacif3n sobre mi noelva que lleva por tedtulo Noches de insomnio podeis visitar la web
 

 

Afegeix el teu comentari:
   
Nom:
Email:
Valoració:
Molt fluixa Excel·lent
Comentari*:
  * Per evitar l'ús abusiu dels "spammers" no es registrarà cap comentari amb etiquetes HTML que apuntin a vincles externs
 

La comunicació de les dades personals que consten en aquest document suposa l'autorització perquè s'incorporin a un fitxer automatitzat de l'Ajuntament de Girona per a la resolució d'aquesta tramitació. Així mateix, són objecte de protecció d'acord amb les disposicions de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal. Per aquest motiu, podreu exercir-ne el dret d'accés, modificació i cancel·lació adreçant-vos personalment a l'Ajuntament de Girona o mitjançant l'adreça de correu dadespersonals@ajgirona.cat.

Biblioteca Infantil