Anar a la pàgina d'inici
Serveis en línia Recomanem Notícies Activitats Biblioteques Biblioteca infantil Enllaços
Propostes | Club de lectura | Novetats | Guies de lectura
 

Club de lectura

[<< enrere]

Jordi de Manuel: Cels taronges


Columna, 2010 (120 pàgines)

Ciutat de Barcelona, finals de la primavera de l'any 2008. Gerard Planolas, estudiant de bioenginyeria i fill d'un prestigis arquitecte, desapareix en estranyes circumstncies al barri de Les Corts.
Un jove i ambicis tinent dels Mossos d'Esquadra s'encarregar d'investigar el cas amb l'inestimable ajut del inspector Marc Sergiot. Per comenar la recerca decideix interrogar la Georgina Puigcorb, el Bernat Vents, la Sogues Pla i el Sebasti Rafal, tots ells amics del desaparegut, amb el qual constituen un grup selecte d'estudiants de la recent Facultat de Bioenginyeria.

 

 
Comentaris dels usuaris:

No hi ha recollit encara cap comentari. Si vols afegir-hi el teu ho pots fer amb el formulari següent
 

 

Afegeix el teu comentari:
   
Nom:
Email:
Valoració:
Molt fluixa Excel·lent
Comentari*:
  * Per evitar l'ús abusiu dels "spammers" no es registrarà cap comentari amb etiquetes HTML que apuntin a vincles externs
 

La comunicació de les dades personals que consten en aquest document suposa l'autorització perquè s'incorporin a un fitxer automatitzat de l'Ajuntament de Girona per a la resolució d'aquesta tramitació. Així mateix, són objecte de protecció d'acord amb les disposicions de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal. Per aquest motiu, podreu exercir-ne el dret d'accés, modificació i cancel·lació adreçant-vos personalment a l'Ajuntament de Girona o mitjançant l'adreça de correu dadespersonals@ajgirona.cat.

Biblioteca Infantil