Anar a la pàgina d'inici
Serveis en línia Recomanem Notícies Activitats Biblioteques Biblioteca infantil Enllaços
Propostes | Club de lectura | Novetats | Guies de lectura
 

Club de lectura

[<< enrere]

Enrique Vila-Matas: Bartleby y compaa


Anagrama, 2002 (218 pàgines)

En Bartleby i companyia es parla del mal endmic de les lletres contempornies, de la pulsi negativa o atracci per no-res. El narrador del llibre, que est escrivint un diari que a la vegada s un quadern de notes a peu de pgina que comenten un text invisible, demostra la seva mplia solvncia com rastrejador de bartlebys en passejar pel Laberint del No, pels camins de la que considera la ms pertorbadora i atractiva tendncia de les literatures contempornies, tendncia com veus l'nic cam que queda obert a l'autntica creaci literria, doncs per a ell noms de la pulsi negativa, del rebuig, noms del Laberint lcid del No pot sorgir l'escriptura per venir.

 

 
Comentaris dels usuaris:
2022-02-16 VPOfkOaSlslW
18 octobre 2010ayant cre9e9 pour le test et pour le boolut de groupes, je comprends mieux pourquoi certains ne sont pas aussi remplis qu ils devraient l eatre.On est comme tu l as dit, face e0 une proble9matique de taille impute9e e0 FB. La proble9matique des groupes se retrouve aussi dans la page Fan, et je m e9tonne toujours de la part de Facebook de voir qu il y a encore des e9le9ments perfectibles sur ces domaines le0 : l invitation que l on ne peut pas refuser (alors que cela vient d eatre mis en place pour l ajout de contact), la difficulte9 de supprimer un groupe (et par extension une page fan).Je ne comprends pas comment bosse Facebook : ils laissent faire jusqu au bad buzz ? volonte9 de casser la privacy ma contribution n apporte rien de concret..
2005-04-13 tVoxdzTNjXtgZHdatus
There's nothing like the reielf of finding what you're looking for.
 

 

Afegeix el teu comentari:
   
Nom:
Email:
Valoració:
Molt fluixa Excel·lent
Comentari*:
  * Per evitar l'ús abusiu dels "spammers" no es registrarà cap comentari amb etiquetes HTML que apuntin a vincles externs
 

La comunicació de les dades personals que consten en aquest document suposa l'autorització perquè s'incorporin a un fitxer automatitzat de l'Ajuntament de Girona per a la resolució d'aquesta tramitació. Així mateix, són objecte de protecció d'acord amb les disposicions de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal. Per aquest motiu, podreu exercir-ne el dret d'accés, modificació i cancel·lació adreçant-vos personalment a l'Ajuntament de Girona o mitjançant l'adreça de correu dadespersonals@ajgirona.cat.

Biblioteca Infantil