Anar a la pàgina d'inici
Serveis en línia Recomanem Notícies Activitats Biblioteques Biblioteca infantil Enllaços
Propostes | Club de lectura | Novetats | Guies de lectura
 

Club de lectura

[<< enrere]

Salvador Espriu: Laia


La butxaca, 2009 (128 pàgines)

A Laia lautor ens narra la colpidora histria duna figura femenina magistralment dibuixada enmig de les esvanides ombres del nostre mar. Per Laia s, sovint, el pretext per furgar endins del record i oferir al lector un retaule sorprenentment viu dun poble mariner en una poca no gaire llunyana. I malgrat els anys transcorreguts des de la primera edici, all que sorprn ms daquesta novella no s noms la seva evident resistncia al pas del temps sin, sobretot, la seva capacitat de fer-se ms viva al lector actual a mesura que el mn que la feu possible sallunya de la nostra poca.

 

 
Comentaris dels usuaris:
2017-11-16 O9fpXw2B
In the copitmcaled world we live in, it's good to find simple solutions.
 

 

Afegeix el teu comentari:
   
Nom:
Email:
Valoració:
Molt fluixa Excel·lent
Comentari*:
  * Per evitar l'ús abusiu dels "spammers" no es registrarà cap comentari amb etiquetes HTML que apuntin a vincles externs
 

La comunicació de les dades personals que consten en aquest document suposa l'autorització perquè s'incorporin a un fitxer automatitzat de l'Ajuntament de Girona per a la resolució d'aquesta tramitació. Així mateix, són objecte de protecció d'acord amb les disposicions de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal. Per aquest motiu, podreu exercir-ne el dret d'accés, modificació i cancel·lació adreçant-vos personalment a l'Ajuntament de Girona o mitjançant l'adreça de correu dadespersonals@ajgirona.cat.

Biblioteca Infantil