Anar a la pàgina d'inici
Serveis en línia Recomanem Notícies Activitats Biblioteques Biblioteca infantil Enllaços
Propostes | Club de lectura | Novetats | Guies de lectura
 

Club de lectura

[<< enrere]

Blai Bonet: El mar


Club editor, 1984 (268 pàgines)

El mar, en publicar-se, va esclatar com un astre escandals. En sn protagonistes uns quants nois de vint anys que viuen en un sanatori per a tuberculosos, devorats interiorment per una mort segura i un desig de viure imperis. Nescriu Agust Villaronga, que va adaptar-la al cinema lany 2000: El mar den Blai es srdid i llumins, bell, inquietant, potic i ple damor per als seus personatges. La mort i la religi li donen forma. La religi tractada com una actitud davant la vida en resposta a lenigma de la prpia existncia. La mort no pas abstracta sin com una plaga que mata des del mateix cos que dna vida, i que a ms elegeix persones molt joves, persones que sobren a la vida. La mort s el monstre, lAlien, lassass i el perill. Com a qualsevol pellcula de terror. Per aqu no t rostre ni forma i treballa des de les cavernes dels pulmons dels protagonistes.

 

 
Comentaris dels usuaris:
2022-02-16 Zeb89OBg
I love this guy!!! He has peaceful and happy eyes!! Love the coorls of his clothing and the original way he combines patterns. Love that the piecework appears to be done by hand. The fabric appears to be cotton or silk--or rayon. Wish I could feel an edge of these garments. Thank you for sharing these! Can't get enough!
 

 

Afegeix el teu comentari:
   
Nom:
Email:
Valoració:
Molt fluixa Excel·lent
Comentari*:
  * Per evitar l'ús abusiu dels "spammers" no es registrarà cap comentari amb etiquetes HTML que apuntin a vincles externs
 

La comunicació de les dades personals que consten en aquest document suposa l'autorització perquè s'incorporin a un fitxer automatitzat de l'Ajuntament de Girona per a la resolució d'aquesta tramitació. Així mateix, són objecte de protecció d'acord amb les disposicions de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal. Per aquest motiu, podreu exercir-ne el dret d'accés, modificació i cancel·lació adreçant-vos personalment a l'Ajuntament de Girona o mitjançant l'adreça de correu dadespersonals@ajgirona.cat.

Biblioteca Infantil