Anar a la pàgina d'inici
Serveis en línia Recomanem Notícies Activitats Biblioteques Biblioteca infantil Enllaços
Propostes | Club de lectura | Novetats | Guies de lectura
 

Club de lectura

[<< enrere]

 
Jhumpa Lahiri: Intrpret d'emocions


Columna, 2000 (227 pàgines)

Un llibre de relats que se'ns presenten d'una manera extica, enriquits amb els detalls de la cultura ndia, que busquen, al meu parer, que el lector capti que en realitat sn un testimoni de com els problemes quotidians formen part de l'sser hum i que van ms enll del fet cultural de cadasc. En tot cas, els problemes hi sn, noms els ulls o el filtre que utilitzem per analitzar-los i/o resoldre'ls ens diferencia.
En el seu conjunt han suposat una lectura plaent, com ho s sempre el fet de descobrir altres maneres de veure les coses, en aquest cas el punt de vista de la cultura hind. Un conjunt de nou relats que ens duran a conixer personatges molt diferents, lligats entre ells pel fet de ser residents hinds a la Nova Anglaterra. De tots els relats  em quedo amb els tres primers; "Una cosa temporal" com afrontar la prdua d'un fill, "Quan el senyor Pirzada venia a sopar" l'enyorament i, el que dna nom al recull "Intrpret d'emocions" l'adulteri per un costat (de la dona americana) i la insatisfacci per no assolir un somni (del guia que viu a l'ndia). Finalment, destaco l'ltim relat "El tercer i ltim continent", on l'autora  ens fa adonar de la proesa i fora que significa el fet d'immigrar per tots els que han de marxar del seu pas cercant un futur millor.

 

 
Comentaris dels usuaris:
2029-05-13 lxrMxPCGra
Ara mateix tinc entre mans La gemotereda del amor . No n'havia llegit mai res, de Cheever, i amb uns quants relats ja comence a tenir-ne addiccif3. Frise per fer-me amb la resta de contes, novel.les, i diaris.Per cert, cercant informacif3 sobre Cheever he aplegat aced. Supose que Cheever i el google m'han dut a tu . M'agrada el que he vist del bloc. Continuare9 llegint-te.
 

 

Afegeix el teu comentari:
   
Nom:
Email:
Valoració:
Molt fluixa Excel·lent
Comentari*:
  * Per evitar l'ús abusiu dels "spammers" no es registrarà cap comentari amb etiquetes HTML que apuntin a vincles externs
 

La comunicació de les dades personals que consten en aquest document suposa l'autorització perquè s'incorporin a un fitxer automatitzat de l'Ajuntament de Girona per a la resolució d'aquesta tramitació. Així mateix, són objecte de protecció d'acord amb les disposicions de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal. Per aquest motiu, podreu exercir-ne el dret d'accés, modificació i cancel·lació adreçant-vos personalment a l'Ajuntament de Girona o mitjançant l'adreça de correu dadespersonals@ajgirona.cat.

Biblioteca Infantil